Merino Lanolin Lip Gel

Veel mensen hebben zo af en toe wel eens last van droge lippen. De huid van je lippen is dun en bevat geen talgkliertjes waardoor ze een natuurlijk vetlaagje missen. De oorzaken van droge lippen lopen uitéén van gure weersomstandigheden tot het gebruik van bepaalde geneesmiddelen (bijvoorbeeld tegen acné). Wat helpt tegen droge lippen is veel water drinken, je lippen worden van binnenuit niet van vet voorzien maar wel van vocht. En smeren! Let er dan wel op wat je op lippen smeert, sommige lippenbalsems bevatten ingrediënten die je lippen juist uitdrogen zodat je blijft smeren. 

Merino Lanolin Lip Gel.

Merino Lanolin Lip Gel

Merino Lanolin Lip Gel

De Lip Gel van Merino Skincare bevat Lanolin, dit is een hydraterend bestanddeel dat bestaat uit 75% wolvet en 25% water. Lanolin heeft een helende en verzachtende werking waardoor je het ook kunt gebruiken op gebarsten lippen. Evening Primrose Oil wordt veel gebruikt bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en acné. Als laatste belangrijke ingrediënt, honing, dat ook een helende werking heeft en een sterk antibioticum is. 

Het voordeel van gebruik van een goede lippenbalsem is dat het meteen een beschermlaagje geeft aan je lippen voor invloeden van buitenaf, zodat droge lippen niet alleen verholpen worden maar ook voorkomen. 

Conclusie.

Merino Lanolin Lip GelDe Lip Gel is kleurloos maar geeft een prachtig gloss. Scrub je lippen voor gebruik zodat je lippen goed worden doorbloed en alle eventuele velletjes weg zijn. De geur van de Lip Gel is zoetig vanwege de honing. 

Je lippen voelen heerlijk zacht en blijven dat ook. Zoals ik al zei bevatten sommige lipproducten ingrediënten die je lippen juist uitdrogen zodat je blijft smeren. Deze Lip Gel heeft dat niet en bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. 

De Lip Gel is ook fijn om te gebruiken voordat je gaat slapen zodat je lippen de hele nacht kunnen herstellen en verzorgt worden. 

Merino Lanolin Lip Gel is te koop bij www.deonlinedrogist.nl voor € 16,79. 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *