FILORGA AGE-PURIFY Zuiverende Anti-Aging

Gisteren had ik samen met een aantal anderen bloggers de digitale launch van Filorga’s nieuwe lijn AGE-PURIFY. Deze lijn pakt doeltreffend twee problemen aan, imperfecties en rimpels. FILORGA AGE-PURIFY Zuiverende Anti-Aging geeft een dubbele correctie en beloofd na een week al verbetering.

Double Trouble, imperfecties en rimpels, we hebben er allemaal last van. Juist deze twee problemen wil je aanpakken. Dat we rimpels krijgen naarmate we ouder worden begrijpen we wel, maar we willen dit proces natuurlijk wel vertragen. Imperfecties of onzuiverheden is iets waar je soms maar niet van af lijkt te komen, vanaf een bepaalde leeftijd kan dit zelfs erger worden dankzij bijvoorbeeld hormonen. Filorga heeft hier nu een complete lijn voor #TwoNeedsOneCare.

FILORGA AGE-PURIFY Zuiverende Anti-Aging

FILORGA AGE-PURIFY

Imperfecties kunnen meerdere vormen aannemen: puistjes, dofheid, mee-eters, grove poriën en roodheid. Oorzaken zijn onder meer vervuiling, stress, vermoeidheid, een slecht voedingspatroon, een onevenwichtige microbiotica en hormonale schommelingen. Imperfecties zijn niet langer alleen voor tieners!

Tekenen van veroudering beginnen op te treden vanaf je 30ste. Hoewel een gecombineerde tot vette huid het geluk heeft dat ze minder snel verouderd dan een droge tot normale huid, kan deze niet ontsnappen aan de effecten van de tijd en de agressieve reinigingsproducten die vaak gebruikt worden door mensen met dit huidtype. Het nummer 1 probleem voor vrouwen boven de 35? Rimpels!

KIES TUSSEN ANTI-IMPERFECTIE OF ANTI-AGING HUIDVERZORGING

Er is een breed scala aan dermatologische producten die zijn ontwikkeld om een gecombineerde tot vette huid die gevoelig is voor imperfecties te zuiveren en diep te reinigen. Deze producten zijn vaak effectief, maar niet erg doelgericht met een kwaliteit die gericht is op tieners en ze laten rimpels ongehinderd ontstaan. Niets hiervan helpt het zelfvertrouwen te herstellen!

Veel anti-aging producten helpen zowel fijne lijntjes als duidelijke rimpels te voorkomen en te corrigeren. Maar deze effectieve behandelingen houden geen rekening met de specifieke behoeften van de volwassen huid die vatbaar is voor onzuiverheden.

Dus waarom kiezen?

Wat als het mogelijk zou zijn om twee expertisegebieden – dermatologie en esthetische geneeskunde- te combineren om aan de behoeften van deze vrouwen te voldoen? Wat als een anti-aging product ook zou kunnen voldoen aan de behoeften van een huid met neiging tot imperfecties? Wat als het niet langer nodig was om te kiezen tussen een gladde en heldere huid?

AGE-PURIFY, DE EERSTE ANTI-AGEING VERZORGING VOOR EEN GEVOELIGE HUID DIE NA 7 DAGEN EEN GLADDE EN HELDERE HUID GEEFT

Omdat mensen met een imperfecte en gevoelige huid hun rimpels willen behandelen, omdat anti-aging voor alle vrouwen toegankelijk moet zijn, omdat het niet nodig zou moeten zijn om te kiezen tussen een gladde en heldere huid, omdat een vrouw plezier moet hebben bij het aanbrengen van haar zuiverende huidverzorging, want we kunnen ervoor kiezen om geen offers te moeten doen.

FILORGA lanceert het eerste dubbele correctieprogramma [rimpels + onzuiverheden]. Een assortiment ontwikkeld in samenwerking met esthetische artsen en dermatologen, met een exclusieve kernformule – DUAL CORRECTING FACTORS – die twee high-tech complexen samenbrengt: HYALURO-YOUTH CX en DERMO-RESCUE CX, zodat vrouwen met een gecombineerde tot vette huid eindelijk hun rimpels en hun imperfecties kunnen behandelen, terwijl ze genieten van de doelgerichte formule!

De producten

AGE-PURIFY CLEAN € 20,77 (150ml) 

AGE-PURIFY CLEAN

Bijkomend voordeel: een 3D-matrix gevormd uit drie polysacchariden om de huid te ontdoen van imperfecties en vervuilingsdeeltjes.

Focus op doelgerichtheid: een groene geltextuur die bij het masseren een fijne schuim wordt en de huid na het spoelen ongelooflijk zacht maakt.

Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds op een vochtige huid. Masseer zachtjes over het hele gezicht. Spoel af met water.

AGE-PURIFY MASK € 39,11 (75ml)

AGE-PURIFY MASK

Bijkomend voordeel: een natuurlijk extract dat 5α-reductase remt om de poriën te verkleinen. Geformuleerd met niet-uitdrogende witte klei, absorbeert het overtollig talg en maakt de huid onmiddellijk en langduring mat.

Focus op doelgerichtheid: een groene, vochtinbrengende en zuiverende, ultrarijke kleicrèmetextuur die niet uitdroogt en geen gevoel van beklemming veroorzaakt.

Hoe te gebruiken: op een schone droge huid, als een dikke laag op het hele gezicht aanbrengen en daarbij de oogcontouren vermijden. Laat 10 minuten intrekken en spoel daarna af. Tweemaal per week gebruiken.

AGE-PURIFY INTENSIVE € 68,80 (30ml)

AGE-PURIFY INTENSIVE

Bijkomend voordeel: een botanisch, langdurig herstellend extract dat de productie van IGFB3 stimuleert, een eiwit dat het hyperkeratinisatie signaal remt dat betrokken is bij de onbalans in de huid.

Focus op doelgerichtheid: een ultralichte, ultrastretch hydraterende textuur die onmiddellijk door de huid wordt opgenomen. Niet comedogeen.

Hoe te gebruiken: breng het ‘s ochtends en ‘s avonds aan op het hele gezicht.

AGE-PURIFY € 68,80 (50ml)

AGE-PURIFY

Bijkomend voordeel: een exopolysaccharide dat fungeert als een anti-adhesie schild om de huid te beschermen tegen vervuiling en zware metalen waarvan bekend is dat ze imperfecties veroorzaken.

Focus op doelgerichtheid: een matterende en hydraterende textuur. Niet comedogeen.

Hoe te gebruiken: ‘s ochtends en ‘s avonds op het hele gezicht aanbrengen, alleen of na het aanbrengen van AGE-PURIFY INTENSIVE serum.

Conclusie

Ik gebruik deze producten nu een aantal dagen en laat ik voorop zeggen dat ik een fan ben van het merk Filorga. Ook deze lijn stelt niet teleur. De producten hebben allemaal die heerlijke herkenbare Filorga geur.

De reinigingsgel voelt heel zacht op de huid. Het is geen reiniging om je make-up te verwijderen, maar echt een diepte reiniging voor je huid. Verwijder dus eerst je make-up en reinig dan je huid met deze heerlijke gel.

Het masker vind ik erg prettig, het wordt niet hard en droogt je huid niet uit. Na het masker voelt je huid heel schoon en gehydrateerd, ook zijn kleine imperfecties minder opvallend.

Het serum in combinatie met de crème vind ik ook erg prettig. Wel gebruik ik het liever alleen in de avond voor het slapen gaan. Voor onder mijn make-up vind ik ze samen net te matterend, maar dit is natuurlijk wel ideaal wanneer je snel last hebt van een glimmende huid. Gebruik eerst het serum en daarna de crème voor de juiste volgorde. 

Filorga is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *