NIEUW: Sportlife Boost

Knallen op het werk, stampen tijdens de studie, scoren bij het sporten:
er wordt nogal wat van ons gevraagd in onze prestatie gedreven maatschappij. Een goed idee om geregeld een kauwgompje te pakken! Wist je dat door meer te kauwen het stresshormoon cortisol daalt, waardoor de zuurstoftoevoer naar de hersenen toeneemt? En dat het je concentratie verhoogt? Sportlife komt nu met de next level innovatie in kauwgom, waarmee je klaar bent om zelfs de grootste uitdaging het hoofd te bieden: NIEUW: Sportlife Boost; ongeëvenaarde frisheid met toegevoegde functionele ingrediënten. FOCUS, ENERGY of RECOVERY? Check!

Omdat al het goede in drieën komt:

SPORTLIFE BOOST FOCUS – STAY FRESH & SHARP

SPORTLIFE BOOST FOCUS

SPORTLIFE BOOST FOCUSSPORTLIFE BOOST FOCUS

Een scherpe geest is belangrijk voor het neerzetten van de ultieme prestatie.

Sportlife Boost Focus verfrist je mind niet alleen met de superfrisse freshmint smaak, maar bevat ook vitamine B3 en B6. Deze B-vitamines zijn goed voor het concentratievermogen en dragen bij aan een heldere geest. Handig tijdens het studeren, een tentamen, een sollicitatie of een presentatie! Twee gums bevatten 15% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van vitamine B3 en B6. Het advies is om minimaal 20 minuten op twee kauwgoms te kauwen.

SPORTLIFE BOOST ENERGY – FEEL THE FRESH KICK

SPORTLIFE BOOST ENERGY

SPORTLIFE BOOST ENERGYSPORTLIFE BOOST ENERGYEnergie is belangrijk voor alles wat we doen, hoe heerlijk is het om eindeloos veel energie te hebben? Sportlife Boost Energy geeft je de frisse kick die je nodig hebt! Aan deze heerlijke spearmint gum is cafeïne en vitamine C toegevoegd; vitamine C ondersteunt je energieniveau. Voor een slow start in de morgen na weer een korte nacht met de kids; een after lunch dip of een flinke autorit voor de boeg! 2 gums bevatten 15% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid en ongeveer net zoveel cafeïne als 1/3 kopje koffie. Kauw minimaal 20 minuten op 2 kauwgompjes.

SPORTLIFE BOOST RECOVERY – A FRESH RECHARGE

SPORTLIFE BOOST RECOVERY

SPORTLIFE BOOST RECOVERY

SPORTLIFE BOOST RECOVERY

Een goed herstel is minstens net zo belangrijk als het vlammen zelf. Sportlife Boost Recovery met sweetmint smaak bevat vitamines B3 en C; deze hebben een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid. Even de batterij opladen, bijkomen na het werk om een welverdiende vakantie in te gaan of herstellen van een sportprestatie op maat! Twee gums bevatten 15% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine B3 en C; kauw minstens 20 minuten op 2 kauwgompjes.

3 pack – 3 pakjes à 12 gums: adviesprijs € 2,89

Jars – medium pot (66 gums/99 gram): adviesprijs € 3,99

Singles – pakje a 12 gums: adviesprijs € 1,29

Vanaf heden verkrijgbaar bij de supermarkt en on-the-go winkels. Kijk voor meer informatie op sportlife.com.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *