Goed beschermd overwinteren met Louis Widmer

Je huid heeft veel te verduren in de wintermaanden, droge lippen, schilfers, jeuk en droge handen. Dat komt niet alleen door de kou buiten, maar ook door verwarming die binnen aangaat waardoor de luchtvochtigheid daalt en je huid uitdroogt. Het is belangrijk je huid wat meer aandacht te geven en de juiste huidverzorging te gebruiken. Dat kan stralend, mooi getint én goed beschermd overwinteren met Louis Widmer. 

Louis Widmer

Het is volop winter en de hoogste tijd je extra te voeden en weerbaar te maken tegen de schadelijke invloeden. Daarnaast kan je huid vast wel een beetje hulp gebruiken bij het verkrijgen van een mooie tint. Louis Widmer biedt binnen haar uitgebreide dermatologische lijn een aantal doeltreffende producten waarmee de huid stralend, mooi getint én goed beschermd kan overwinteren. 

Louis Widmer Remederm Zilver Crème

Louis Widmer

We hebben onze handen waarschijnlijk nog nooit zo veel gewassen als in deze bizarre tijd rondom het COVID-19 virus. Wanneer je ze geen verzorgende aandacht geeft na het wassen, worden ze droog en kwetsbaar. De Louis Widmer Remederm Zilver Crème is speciaal ontwikkeld voor de extreem droge en geïrriteerde huidzones. Deze unieke bestseller van Louis Widmers hydrateert, verzacht irritaties, herstelt de barrièrefunctie en heeft een gunstig invloed op de natuurlijke weerstand van de huid.

Met zilver-extract en intensief hydraterende Ureum

De formule helpt ook om te verhinderen dat bacteriën en andere ongewenste kiemen zich op de huid kunnen verspreiden. Het toegevoegde zilver-extract helpt de groei van micro-organismen te remmen, iets dat in deze tijd extra welkom is. De crème doet dit zonder agressieve werkstoffen die de huid vaak alleen maar nog gevoeliger maken. Een hoog gehalte van de krachtige antioxidanten vitamine A en E neutraliseert de schadelijke invloeden van vrije radicalen. De toegevoegde panthenol verzacht de huid en 3% Ureum (houdt vocht vast in de huid) hydrateert de huid. Bernagieolie, dat heel rijk is aan gammalinolzuur, vermindert huidirritaties en helpt bij het regenereren van de extreem droge en geprikkelde huid. 

Louis Widmer Bruinen Zonder Zon

Louis Widmer

Met een bruine huid voel je je beter en mooier, zeker tijdens de donkere maanden van het jaar. Tijdens de wintermaanden krijgt onze huid weinig zon, met de zelfbruiner van Louis Widmer creëer je moeiteloos een zon gekuste teint. De zelfbruiner werkt op basis van de werkstof DHA oftewel DiHydroxyAcetone. Dit is een natuurlijke suiker die reageert op de eiwitten (aminozuren) in de buitenste huidlaag. Hierdoor ontstaat de bruine teint. De DHA in deze zelfbruiner kleurt het bovenste deel van de hoornlaag en geeft de huid een natuurlijke bruine teint. Doordat de DHA gedeeltelijk is ingekapseld, krijgt de huid een uniforme zomers kleur. De toegevoegde aloë vera en vitamine E zorgen voor extra hydratatie en beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering. 

Beautiful bronzed is the new orange!

Veel mensen hebben een haat-liefde verhouding met zelfbruiners omdat ze bang zijn oranje te worden. Met kwalitatief hoogwaardige producten zoals deze zelfbruiner én met goede voorbereiding van de huid is daarvan geen geen sprake. Een dag van te voren je huid scrubben geeft het mooiste resultaat. Dode huidcellen zijn dan weg en dat geeft een egaler resultaat dat langer mooi blijft. Na het scrubben dien je de huid goed te hydrateren. De volgende dag breng je de zelfbruiner aan op een schone huid. Wacht na het aanbrengen minstens 10 minuten met aankleden. Was de binnenkant van je handen na het aanbrengen zorgvuldig met water en zeep om verkleuring van je handpalmen te voorkomen.

Bruining op maat

De gewenste intensiteit van de bruining kan naar geheel eigen wens worden opgebouwd, door de formule meerdere dagen achter elkaar aan te brengen. De reactie van de werkstof DHA vindt plaats buiten in de zogeheten corneocyten van de huid en deze vernieuwen zich maandelijks. De kleur houdt ongeveer 5 dagen aan en wordt geleidelijk lichter.

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20

Louis Widmer

De winterzon kan soms verraderlijk fel zijn en dan is een beschermend product geen overbodige luxe. Wil je liever een stralende teint zonder het gebruik van een zelfbruinend product? Deze dagverzorging is een 6-in-1 CC Cream met een beschermingsfactor 20 op basis van hoogwaardige UVA- en UVB filters. Deze intensief hydraterende fluide met een hoog gehalte hyaluronzuur geeft de huid direct een mooie zonnige en natuurlijke teint. De formule egaliseert onvolmaaktheden en helpt pigmentvlekken te verminderen dankzij vitamine B3 en C. De toevoeging van een geavanceerd aminozurencomplex, Matrixyl® 3000 peptiden, vitamine E en panthenol zorgt ervoor dat de huidstructuur wordt verfijnd en het vermindert fijne lijntjes. Verkrijgbaar in 2 natuurlijke tinten, te weten Naturel 01 en Bronze 02. 

Advies verkoopprijzen

  • Louis Widmer Remederm Zilver Crème € 17,50 (75ml)
  • Louis Widmer Bruinen Zonder Zon € 17,90 (100ml)
  • Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 € 20,60 (30ml)

Klik hier voor verkooppunten.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *