Vis Collageen en waarom je het iedere dag zou moeten gebruiken

Collageen, ik raak er maar niet over uitgepraat, ik ben een diehard collageen fan van het eerste uur. Iedere dag neem ik collageen, ten eerste omdat ik geloof in schoonheid van binnenuit en ten tweede omdat ik daadwerkelijk verbetering zie aan mijn huid. Dit meest voorkomende eiwit in je lichaam zorgt naast een jeugdige uitstraling ook voor sterke botten, gewrichten, spieren, nagels en tanden. Helaas begint de afname van collageen in je lichaam al vanaf je 25e levensjaar, daarom is het zo belangrijk om dit eiwit op peil te houden. Collageen van vis komt het meest overeen met het menselijk collageen en wordt daarom goed door ons lichaam opgenomen. Daarom vandaag een artikel over Vis Collageen en waarom je het iedere dag zou moeten gebruiken. 

Vis Collageen

Vis Collageen

Wanneer het gaat om collageen in je huid dan is dit eiwit verantwoordelijk voor de structuur van je huid en een jeugdige teint. Hoe minder collageen er in je huid aanwezig is, hoe meer rimpels er zullen verschijnen. Vis Collageen is 100% natuurlijk en afkomstig van duurzame Atlantische kabeljauw, hiermee onderscheidt het merk zich van andere collageen producten. Het vis collageen is als poeder verkrijgbaar in 3 verschillende smaken:

  • naturel
  • aardbei met vitamine C
  • Sinaasappel met hyaluronzuur en vitamine C

Vis Collageen

Mijn favoriet is de Sinaasappel met hyaluronzuur en vitamine C, deze smaakt lekker fris, de hyaluronzuur geeft hydratatie aan de huid en de toegevoegde vitamine C draagt bij aan een verstevigende huid. Wanneer je collageen neemt is vitamine C altijd een goede ondersteuning om er bij te nemen. Wanneer je voor een naturel variant collageen gaat, is het slikken van vitamine C van essentieel belang. Zonder vitamine C geen collageen. Het ondersteunt namelijk de aanmaak van je eigen collageen en zorgt voor een betere opname bij de collageen die je inneemt. 

Collageen is iets wat je moet opbouwen en bij dagelijkse inname van collageen poeder zal het even duren voordat je resultaat ziet. Denk hierbij aan ongeveer 3 maanden voordat je op het gewenste resultaat zit. Waar je wel snel resultaat bij ziet is de inname van hyaluronzuur, dit geeft vrij snel een gezonde glow. Ik blijft het zeggen, een dure behandeling ondergaan of een dure crème op een huid smeren die weinig bouwstenen heeft, heeft niet zoveel zin. Eerst moet je de binnenkant aanpakken zodat alles wat je daarna op je huid aanbrengt optimaal resultaat kan geven. Natuurlijk is het van belang om crèmes, serums en goede cleansers te gebruiken, maar ze hebben wel een goed opgebouwde huid nodig om maximaal resultaat te kunnen geven. 

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruik en ben je nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje op Vis Collageen en bekijk de producten en alle informatie die ze verschaffen.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *