Heaven Bee Sting Facial

Bijengif als een natuurlijke botox. Oprichtster van Heaven Skincare, Deborah Mitchell, heeft er een luxe en uitgebreide anti-aging huidverzorgingslijn mee ontwikkeld. Onder haar vaste klanten heeft ze een indrukwekkende lijst aan celebrities waaronder, Victoria Beckham (niet de minste dacht ik zo), de Minoques (Kylie en Dannii), Gwyneth Paltrow en Kate Hudson. 

Deborah Mitchell heeft het bijengif gepatenteerd als Abeetoxine, een ingewikkelde formulering van bijengif, honing en botulisme (of botulinum), een natuurlijke vorm van het toxine dat in Botox wordt gebruikt en dat kan worden geoogst van een bijenkorf.

Heaven Bee Sting Facial.

De Bee Venom Mask wordt in drie lagen verkocht, te beginnen met zilver (ca. € 80,00 voor 60 ml), dat de laagste hoeveelheid Abeetoxin bevat, vervolgens zwart, het best verkopende product van Deborah (ca. € 154,00) en tot slot goud (ca. € 352,00), die iedereen maar één keer mag kopen omdat er een bijzondere bijenkoningin voor wordt gebruikt, waarvan er maar één is in elke bijenkorf.

Het Bee Venom ingrediënt heeft een positieve invloed op de gezichtsspieren en zorgt voor een onmiddellijke lift en versteviging van de huid. Bij regelmatig gebruik zal de aanmaak van collageen gestimuleerd worden en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn.

Heaven Bee Sting Facial

Heaven Bee Sting Facial

Breng ’s morgens en’ s avonds na je reinigingsroutine aan. Kan ook over je moisturizer worden aangebracht of in combinatie met een serum. Als masker laat je het 10 minuten zitten en was je het af met warm water. Of je laat het de hele dag of nacht zitten, dat is wat ik het allerliefst doe voor een sneller resultaat. 

Integrated Beauty Care.

Ik ben in aanraking gekomen met Heaven Skincare via Beauty Salon Integrated Beauty Care te Voorthuizen. Eigenaresse Raqual Prins verstaat haar vak als geen ander. Integrated Beauty CareIntegrated Beauty Care

Bij haar heb ik inmiddels 2x de Heaven Bee Sting Facial ondergaan, een heerlijke luxueuze behandeling die maar liefst 75 minuten duurt. Wat deze behandeling extra speciaal maakt is de bijbehorende hand/voetmassage die je krijgt tijdens het masker. 

Heaven Bee Sting Facial

Mijn huid ziet er uitgerust uit en de rimpels rondom mijn ogen zijn verzacht. Mijn hele gezicht vanaf mijn kaaklijn tot aan mijn voorhoofd lijkt strakker en gelift. Dit effect houdt zeker een aantal dagen aan, alsof ik een volle 8 uur slaap heb gehad en per dag 3 liter water heb gedronken (wat trouwens nooit gebeurt, maar ik denk dat het effect zoiets moet zijn 😉 ). Integrated Beauty Care

Naast Heaven Skincare gebruikt en verkoopt Raqual Prins ook de merken Hannah en Decléor. Ik ben vooral fan van de Hannah Touch of Silk, een geweldige primer die mijn huid mooi mat houdt gedurende de dag. Ideaal voor mijn gecombineerde huid.

Top Secret.

Tijdens mijn laatste behandeling mocht ik als eerste een heel speciaal masker gebruiken waar ik nog niet de naam van mag noemen. Het masker wordt verwijderd met een magneet en trekt al je verstopte poriën leeg. We stonden beide versteld van het resultaat, ik heb mijn gezicht nog nooit zo glad gezien, werkelijk iedere porie was schoon. Binnenkort hoop ik hier meer over te kunnen vertellen.

Conclusie.

De Heaven Bee Venom Mask is een natuurlijke facelift. Voor iedereen die twijfelt om de eerste botox spuit te gaan zetten, zou ik eerst de Bee Venom gaan proberen. Wanneer je af en toe al eens een injectable laat zetten verlengt het Bee Venom Mask het resultaat. Ik gebruik het Bee Venom Mask over mijn hele gezicht als een dag- en nachtverzorging. De crème trekt snel in mijn huid en werkt prima onder mijn makeup. Je hebt per keer maar een klein beetje nodig, de crème smeert heel makkelijk uit en ik leg extra nadruk rondom mijn ogen en mond. 

De Heaven Bee Sting Facial laat ik vanaf nu iedere 3 maanden doen voor een extra anti-aging boost en onderhoud. 

Kijk voor de Bee Sting Facial en andere behandelingen en producten van Heaven op de website van de beauty salon van Raqual Prins. XO Frieda.

 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *