Bioslimming Bodywrap Beautyvibes

Bioslimming is een meervoudig award winning en innovatief bodycontouring programma dat zich richt op het verminderen van cellulite en vetophopingen. Bioslimming detoxt en verstevigt de huid en bevordert gewichtsverlies. Je huid wordt gladder en strakker en eventuele cellulitis verminderd. Het is een snelle en unieke behandeling met hoge concentraties actieve en natuurlijke plantenextracten, pure essentiële oliën, algenextracten en cafeïne. Bioslimming bestaat uit een professionele salon behandeling en producten voor thuisgebruik. Het verminderen van cellulitis en het verstrakken van je lichaam is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Bioslimming Bodywrap Beautyvibes.Bioslimming Bodywrap Beautyvibes

Soms ontmoet je iemand in het leven waar je direct een speciale klik mee hebt. Gorjana Sijan van Beautyvibes is een ontzettende lieve en warme vrouw, van begin tot eind hebben we aan één stuk door gekletst en ondertussen onderging ik de Bioslimming behandeling. Gorjana heeft Bioslimming in Nederland geïntroduceerd, zij is de officiële distributeur voor de Benelux en haar mooie salon Beautyvibes is gevestigd op het KNSM eiland in Amsterdam.

Gorjana over Bioslimming;

Bioslimming is een bijzonder sterke lichaamsbehandeling gemaakt van pure ingrediënten die het lichaam ondersteunt in zijn vermogen om zichzelf te helen en repareren. Het is het antwoord op de vraag van de moderne vrouw die bewust met haar lichaam omgaat en alleen voor het beste gaat. Mijn levensmissie is om vrouwen de liefde voor zichzelf te laten hervinden en op de eerste plaats te zetten en deze methode is daar een uitstekend middel voor.”

Bioslimming Behandeling.

Bioslimming Bodywrap Beautyvibes

Bioslimming Bodywrap Beautyvibes

Voordat Gorjana begint met de behandeling maakt ze eerst een foto van je lijf, na de behandeling maakt ze nog een foto zodat je in één oogopslag het verschil kunt zien. Tijdens de behandeling gebruikt ze vier verschillende gels, deze gels zijn gemaakt van 60 natuurlijke oliën en hebben een thermisch effect; warmte en kou. De gels worden aangebracht met een bindweefselmassage zodat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de doorbloeding en lymfedrainage gestimuleerd worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandeling in de salon bestaat uit twee fases; in de eerste fase worden er twee gels en een crème ingemasseerd vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Dan word je lichaam bedekt met een dun laagje folie. Vervolgens mag je gaan liggen zodat je de komende 30 tot 40 minuten kunt ontspannen en de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen. In de tweede fase wordt de folie verwijderd en wordt de Ultra Slim Effect gel ingemasseerd. Dit is de minder leuke fase van de behandeling want deze laatste gel voelt koud aan op de huid. Tijdens de behandeling neemt ze je buik, billen, benen en armen onderhanden. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

De Bioslimming Trio Homeset.

Bioslimming Bodywrap Beautyvibes

Deze set voor thuis heeft tijdens de Day Spa Professionals Choice Award 2018 de prijs van de Best Contouring Product gewonnen! Deze award is zeer waardevol in de beauty industrie en is toegekend door 10.000 beauty professionals. De Bioslimming Trio Homeset kan ook op zichzelf gebruikt worden, maar is het meest effectief in combinatie met de Bioslimming behandelingen in een salon. Gebruik de set een paar keer per week als onderhoud. 

De set bestaat uit 3 verschillende stappen:

Active Slim Gel (nr. 1) voor benen en billen, bevat een hoge concentraties cafeïne en natuurlijke oliën. Pakt effectief cellulite aan, verstevigt de huid en maakt collageen aan. 

Active Slim Crème (nr. 2) is een doorbraak in het verminderen van cellulite en vet op de buik, rug en armen. De Active Slim Gel en Crème zijn warm en bevorderen de micro bloedcirculatie.

Ultra Slim Effect (nr. 3) deze gel breng je als laatste aan als koude component. Verhoogt de bloedcirculatie en vetafbraak, daarnaast vermindert het je eetlust.

Conclusie.

Ik mag dan maat 36 hebben en weinig cellulites maar ik blijf natuurlijk wel een vrouw en vind dat het altijd strakker en beter kan. Het resultaat was echt een verstrakking van mijn lichaam, met een stralende huid die zacht aanvoelde. Ik voelde mijn huid na de eerste fase van de behandeling warm worden en tintelen waardoor je het gevoel hebt dat de actieve ingrediënten goed hun best doen. Na de tweede fase werd ik een beetje rillerig door de koude gel. De behandeling werkt tot 12 uur lang door dus het kan zijn dat je die dag een beetje rillerig blijft. Het aantal centimeters dat je verliest verschilt per persoon. Het gemiddelde is 1-4 cm, na iedere behandeling worden er meer centimeters verloren. Het resultaat is langdurig, alleen wanneer je meer eet dan dat je nodig hebt zal dit het resultaat beïnvloeden. De behandeling duurt in totaal maar 6o minuten en dat is natuurlijk prima te doen voor een mooi bikinilijf. 

Tip; scrub je huid een dag voor de behandeling om dode huidcellen te verwijderen, zodat de ingrediënten van de behandeling nog beter worden opgenomen. 

Kijk voor meer informatie en de Bioslimming behandeling op Beautyvibes, per behandeling van 60 minuten betaal je € 98,- en voor de Bioslimming Trio Homeset € 145,-.

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *