Make-up Look | Make-up Producten Gebruikt

By Frieda maandag, juli 27, 2015 0 , Permalink 0

Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik heb gebruikt tijdens het opmaken, het is een simpele en alledaagse look zonder al te veel poespas, er is geen concealer of wenkbrauw potlood aan te pas gekomen en binnen 10 minuten ben je klaar (incl. geföhnde haren). Mijn haar föhn ik met een warme lucht borstel van BaByliss

Als basis heb ik eerst een fijne matterende dagcrème van Embryolisse gebuikt voor onder mijn foundation, dit is geen primer maar houd je huid wel mooi mat en zorgt er voor dat je niet te snel gaat glimmen.

Make-up Look | Make-up Producten Gebruikt.

Make-up Look.

Make-up Look

Make-up Look

Make-up Look

Make-up Producten Gebruikt.

Make-up Look

De producten die ik heb gebruikt.

Om de look af te maken heb ik een leave-in haarolie gebruikt om mijn haar te beschermen voor het föhnen en om pluis te voorkomen.

  • 11. Kérastase Elixir Kultime Thé Impérial haarolie, review hier. Bij een aankoop vanaf € 55,00 aan Kérastase producten bij HQHair.com krijg je een 5 stuks make-up kwasten set cadeau.

Wat zijn jou favoriete producten voor een snelle look? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *