Maybelline Lash Sensational Mascara

By Frieda donderdag, juli 23, 2015 0 , , Permalink 0

Zoek je een goede mascara maar wil je liever niet te diep in de buidel tasten voor bijvoorbeeld een Dior mascara, dan is de nieuwste mascara van Maybelline echt een aanrader, de Lash Sensational Mascara.

Maybelline Lash Sensational Mascara.

Maybelline Lash Sensational Mascara

Zoals de naam al doet vermoeden “lash multiplying mascara” is deze mascara speciaal ontworpen om in meerdere lagen op te kunnen bouwen zonder dat het gaat klonten.

Maybelline Lash Sensational MascaraWaar het allemaal om draait bij een goede mascara is natuurlijk het borsteltje. Ik houd van deze gebogen rubberen borsteltjes die je aan twee kanten kunt gebruiken, als eerste gebruik je de binnenkant van het borsteltje om goed bij het begin (wortels) van je wimpers te komen en zelfs de kleinste wimperhaartjes mee te pakken, als tweede de buitenkant om van beneden naar boven alle wimpers te spreiden en volume te geven. Het borsteltje heeft rondom 6 verschillende borstelhaartjes zodat je ieder wimpertje goed mee kunt nemen.  

Resultaat.

Maybelline Lash Sensational Mascara

Maybelline Lash Sensational Het resultaat zijn mooie uitgewaaierde wimpers, zonder klonten en heel veel volume en lengte. Op de bovenstaande foto’s heb ik 2 laagjes mascara aangebracht. Sommige mascara’s geven na een tijdje af op mijn ooglid maar dat doet deze mascara absoluut en het is niet eens een waterproof mascara (wel in een waterproof versie te krijgen als je dat liever hebt). De kleur is zwarter dan zwart, persoonlijk vind ik zwart de mooiste kleur qua mascara, welke kleur ogen je ook hebt het laat je ogen altijd knallen.  

Maybelline Lash Sensational Mascara is te koop bij Drogisterij.net voor maar € 10,00 (9,5ml).

Wat is jouw favoriete budgetproof mascara? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *