Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

By Frieda dinsdag, juni 2, 2015 0 , , , Permalink 1

Ik ben een groot fan van lipgloss en lipverzorging van het merk Clarins, mooie kleuren die tegelijk je lippen verzorgen. Clarins heeft nu iets nieuws namelijk een lip olie, deze verzorgende lip olie is er in twee varianten, 01 Honey en 02 Raspberry, 01 Honey geeft geen kleur aan je lippen alleen een mooie gloss, o1 Raspberry geeft een vleugje rood aan de lippen en deze heb ik getest.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

De verzorgende lip olie 01 Raspberry heeft een zoete geur, zit in een mooi glazen potje met gouden dop en heeft een inhoud van 7ml.  

Clarins Instant Light Lip Comfort OilDe applicator is veel breder dan je normaal gewend bent bij een lipgloss maar werkt wel heel fijn en is heel zacht. 

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Een lip olie is weer eens iets anders en compleet nieuw in beautyland, ik ben fan. Het geeft het effect van een lipgloss maar dan bommetje vol verzorgende bestanddelen die je lippen zacht maken en hydrateren. Clarins gebruikt al een tijdje etherische oliën en verzorgende plantenextracten in hun beautyproducten, denk aan de populaire gezichtsolie van Clarins, deze oliën hebben ze nu dus ook verwerkt in hun nieuwste lipverzorging.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Clarins Instant Light Lip Comfort OilDe ingrediënten. Hazelnootolie, een olie dat ook is verwerkt in de gezichtsoliën van Clarins, deze olie staat bekend om zijn verzachtende en kalmerende werking. Jojoba olie die je lippen voedt en hydrateert.

Conclusie.

Clarins Instant Light Lip Comfort OilEen mooie subtiele gloss die de kleur van mijn lippen accentueert, ideaal dus om zo te dragen maar kan eventueel ook samen met een mooie lipstick. Deze lipverzorging plakt niet en voelt aangenaam aan op de lippen, het voelt in ieder geval niet aan als een vette olie. Waar ik bij een lipgloss nog wel eens het gevoel heb dat ik het opnieuw moet aanbrengen omdat mijn lippen na een tijdje droog aanvoelen, heb ik dat gevoel met deze lipverzorging helemaal niet. De lip olie blijft lang op je lippen zitten en zodra deze van je lippen af is heb je nog steeds dat hydraterende gevoel, hoewel we de zomer naderen is deze lip olie natuurlijk helemaal fantastisch tijdens de wintermaanden, bye, bye schrale lippen.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil is te koop bij Douglas.nl voor € 20,95 (7ml).

Wat vind jij van deze lip olie? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *