2x Lippotlood Met Mooie Finish

Waar je vroeger alleen nog maar lippotloden had om je lippen mee te omlijnen zijn er nu ook grote lippotloden om je hele lippen mee in te vullen. Op deze manier zijn je lippen mooi egaal van kleur omdat je niet een apart potlood gebruikt om je lippen te omlijnen en daarom oogt het geheel heel natuurlijk. 

Lippotloden Burt's Bees en Lord & Berry

Ik heb twee totaal verschillende grote lippotloden getest, eentje van Burt’s Bees en eentje van Lord & Berry. 

Burt’s Bees Lip Crayon.

De Lip Crayon potlood van Burt’s Bees is er in 6 verschillende kleuren. Wat goed is om te weten is dat de potloden 100% natuurlijk zijn en geen toegevoegde smaakstoffen of parfum bevatten. Door de verzorgende bestanddelen zoals sheaboter, jojoba-olie en kendi-olie voelt het potlood zacht aan op de lippen en blijven je lippen gedurende de dag gehydrateerd. Let wel; het is zeker geen lipverzorging zoals de Burt’s Bees lippenbalm waar het merk veel bekendheid door heeft gekregen. 

Burt's Bees Niagara Overlook

Dit is de kleur Niagara Overlook. De potloden hoef je niet te slijpen maar kan je via de onderkant omhoog draaien.

Het potlood zit tussen een lipstick en lipbalm in, het potlood heeft niet zoveel pigment als bij een lipstick en ook niet zo veel glans als bij een lipbalm, volg je me nog ;). Het is een lipstick/lipbalm dat een subtiele kleur geeft aan je lippen en tegelijkertijd je lippen verzacht. 

Burt's Bees Niagara Overlook

Deze foto is met kunstlicht genomen. Op het oog is de kleur Niagara Overlook koraalrood, maar op de lippen heeft het een zachte roze kleur die de kleur van je eigen lippen accentueert. Het geeft genoeg dekking op je lippen met een semi-matte finish. 

Lord & Berry Maxi Matte Crayon Lipstick.

Dit potlood van Lord & Berry is er in 3 verschillende kleuren en heeft ongelooflijk veel pigment en een mooie matte finish. Helaas is dit potlood wel een limited edition maar Lord & Berry heeft nog meer fijne lippotloden in het assortiment die ook een matte finish hebben.  

Lord & Berry Maxi Matte Crayon Lipstick

Dit is de kleur Intimacy. Dit potlood moet je wel slijpen met een groot formaat slijper.

Ook dit potlood voelt heel fijn aan op de lippen wat ik eigenlijk niet had verwacht. Het potlood is vrij zacht en brengt gemakkelijk aan op de lippen.

Lord & Berry Maxi Matte Crayon Lipstick

Deze kleur vind ik zo mooi! Het is echt zo’n mooie Berry kleur wat nu een trend is, intens maar niet te donker. De foto is met daglicht genomen. 

Conclusie.

Wanneer ik een subtiel kleurtje op mijn lippen wil vind ik het Lip Crayon potlood van Burt’s Bees helemaal perfect, de kleur blijft niet heel lang zitten maar omdat het potlood zo zacht aanvoelt op je lippen is vaker aanbrengen geen enkel probleem. De intense kleur van het Lord & Berry potlood vind ik heel erg mooi, zeker omdat het een compleet matte finish heeft dat lang blijft zitten. Waar een matte lipstick nog wel eens droog kan aanvoelen, voelt dit potlood creamy en aangenaam op de lippen. Wanneer ik het wel iets te droog vind aanvoelen op de lippen (ben nu éénmaal lichtelijk verslaafd aan lipgloss en dan is zo’n matte potlood wel even iets anders) voorkom ik dat voor een groot gedeelte door mijn lippen goed te verzorgen met een lipverzorging voordat ik het potlood aanbreng.

Burt’s Bees Lip Crayon lippotlood is te koop bij Douglas.nl voor € 11,95 (3,11 gram).

Lord & Berry Maxi Matte Crayon lippotlood is alleen nog maar te koop bij de online shop van Lord & Berry voor € 18,00 (1,8 gram).

Maar gelukkig kan je een soortgelijke matte lippotlood van Lord & Berry wel gewoon nog overal kopen, ook in de kleur Intimacy, zoals bij Lookfantastic.com voor € 13,95. Bespaar 15% met de kortingscode LFSAVE.

Vind jij grote potloden voor je lippen ook zo fijn? Let me know XO.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *