L’Oréal Miss Baby Roll Mascara

Heel eerlijk, had ik nog niet echt een nieuwe mascara nodig, maar ik heb een zwak voor dit soort verpakkingen. De nieuwe L’Oréal Miss Baby Roll Mascara heeft zulke lieve baby kleurtjes, die kon ik niet laten liggen.

De Miss Baby Roll mascara is er in 5 varianten; Black, Black Waterproof, Teal (turquoise), Indigo (bauw) en Lilac (paars). Ik ben een sucker voor een vrolijk design maar ik hoef dat niet op mijn wimpers, dus heb ik alleen de Black en de Black Waterproof getest.

L’Oréal Miss Baby Roll Mascara.

L'Oréal Miss Baby Roll Mascara

De mascara belooft lange en gekrulde wimpers die de hele dag gekruld blijven. Dankzij het uniek borsteltje, dat een spiraalvorm heeft, kan je de wimpers vanaf de aanzet tot aan de punt omhoog liften.  

Black.

L'Oréal Miss Baby Roll Mascara

L'Oréal Miss Baby Roll Mascara

Ik breng 3 laagjes aan met de Black mascara en deze geeft veel volume en brengt de wimpers mooi omhoog. Met deze mascara blijven de wimpers een beetje flexibel waardoor je gemakkelijk meerdere laagjes kunt aanbrengen zonder dat de wimpers aan elkaar gaan klonten. 

Black Waterproof.L'Oréal Miss Baby Roll Mascara

L'Oréal Miss Baby Roll Mascara

Ik gebruik eigenlijk nooit waterproof mascara’s omdat ik vind dat ze te hard worden. Op de foto heb ik daarom ook maar 2 laagjes op mijn wimpers, een derde laagje gaat niet lukken en wordt niet mooi. Wel blijft de krul er de hele dag goed inzitten.

Conclusie.

Voordat ik een mascara aanbreng krul ik altijd mijn wimpers met een wimperkrultang.

Het borsteltje werkt erg fijn en is qua dikte precies goed. Het borsteltje separeert je wimpers en geeft veel volume, ook geeft het de juiste hoeveelheid product af zodat je wimpers niet aan elkaar vast gaan plakken.

De normale Black mascara geeft veel volume zonder klonten maar geeft na een aantal uren af net onder mijn wenkbrauw helaas, dat vind ik wel een minpunt. Iets waar je waarschijnlijk geen last van zult hebben wanneer je een groot ooglid hebt, maar dat heb ik niet.

De Black Waterproof mascara is fijn omdat deze absoluut niet afgeeft. De krul blijft er beter in zitten dan de bij de normale Black. Dit komt ook omdat een waterproof mascara altijd harder opdroogt en je wimpers minder flexibel zijn waardoor ze niet zo snel inzakken. Dat je wimpers hard worden vind ik aan de andere ook een minpunt omdat op deze manier meerdere laagjes aanbrengen lastiger gaat.  

Als ik zou moeten kiezen tussen de twee, dan zou ik toch voor de normale Black mascara gaan. Deze geeft namelijk vollere wimpers doordat ik meerdere laagjes kan aanbrengen. Dat deze na een tijdje afgeeft neem ik dan voor lief. De Black Waterproof kan mee op vakantie zodat ik niet als een panda het water uit hoef te komen. 

Zelf houd ik er niet van, maar wanneer je wel graag een ander kleurtje op je wimpers doet dan zwart, is het wel fijn dat een drugstore mascara meerdere kleurtjes biedt. 

L’Oréal Miss Baby Roll Mascara Black en Black Waterproof zijn te koop bij Bol.com voor € 11,99. Wil je graag de andere varianten proberen, dan zijn deze te koop bij Boots.com

Gebruik jij liever een waterproof mascara? Let me know, XO Frieda.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *