L’Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black

By Frieda maandag, mei 30, 2016 2 , , Permalink 3

Jennifer Lopez is één van de ambassadrices van het merk L’Oréal Paris en is het gezicht van de nieuwe False Lash Superstar Red Carpet Black mascara, een intense opvolger van de False Lash Superstar mascara. Deze nieuwe mascara heeft een blauwe ondertoon voor een intens diepe zwarte kleur op je wimpers. Ik vind dat L’Oréal altijd hele fijne mascara’s heeft, met de Telescopic als favoriet, en ben daarom benieuwd naar deze nieuwe aanwinst.

L’Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black.

L'Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black

Deze mascara beloofd Red Carpet waardige lange en volle wimpers met een intens zwarte kleur. L’Oréal heeft meer mascara’s in het assortiment met 2 stappen, eerst een primer en dan de mascara zelf, en persoonlijk vind ik dat prettig werken.  

L'Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black

Stap 1 is de primer. Deze is wit van kleur en zorgt er voor dat je wimpers veel volume krijgen. Deze stap verdikt je wimpers en het borsteltje pakt ieder haartje.

L'Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black

Stap 2 is de extreem zwarte mascara, deze stap geeft lengte aan je wimpers, je hoeft niet te wachten tot de primer laag is opgedroogd voordat je deze laag aanbrengt. Het borsteltje is licht gebogen voor een lifting effect. 

Conclusie.

L'Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black

Deze mascara geeft voor mij genoeg volume en lengte, niet te extreem maar precies goed. Omdat de mascara niet hard wordt maar flexibel blijft is deze mooi op te bouwen in meerdere lagen, wel heb ik zeker 3 lagen nodig voor een mooi resultaat. Heel belangrijk, deze mascara geeft niet af aan je oogleden in de loop van de dag, iets waar ik mij altijd heel erg aan stoor wanneer een mascara gaat vegen. De mascara is niet waterproof  maar blijft dus heel mooi zonder te vlekken. Ook hoef je niet bang te zijn dat je de witte primer laag blijft zien want de tweede zwarte laag dekt alles volledig. Ik vind het een fijne mascara, mijn vorige mascara was van het merk Collistar, een stukje duurder en lang niet zo fijn als deze mascara omdat hij helaas afgeeft en niet genoeg volume geeft naar mijn zin.

L’Oréal False Lash Superstar Red Carpet Black is te koop bij Bol.com voor € 16,99. 

Wat vind jij een fijne mascara? Let me know XO.

3
2 Comments
 • Anouk
  mei 30, 2016

  Wat een mooi effect geeft ‘ie!

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   mei 30, 2016

   Hoi Anouk, jawel hè. Ben er wel blij mee ;).

   XO,
   Frieda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *