Castor olie voor je wimpers

Volle en lange wimpers, dat willen wij vrouwen allemaal. Ik heb een hele tijd iedere dag wimperserums gebruikt, iets dat echt werkt. Je wimpers vallen bijna niet meer uit en blijven lang en vol. Sinds het Kruidvat wimperserum in opspraak is gekomen, dat het mogelijk verkleuring van je iris kan geven, ben ik er acuut mee gestopt. Zelf heb ik het Kruidvat wimperserum nooit gebruikt, volgens andere werkte ook dit serum perfect en kreeg je er lange en volle wimpers van. Het Kruidvat wimperserum was stukken goedkoper dan de varianten die ik gebruikte. De Nanolash en de Aphro Celina Eyelash zijn niet bewezen “slecht”voor je ogen, maar toch ben ik er mee gestopt. 

Omdat ik al een paar keer had gelezen dat het gebruik van Castor Olie op je wimpers hetzelfde effect zou hebben, ben ik deze veilige variant gaan proberen. 

Castor olie voor je wimpers.Castor olie voor je wimpers

Castor olie is behoorlijk effectief bij het kweken van volle en lange wimpers. Het bestaat uit vitamine E, mineralen, eiwitten en antibacteriële eigenschappen. Het bevat een hoog percentage aan vetzuren dat de wimpers voed en sterk maakt. De olie hydrateert je wimpers en de huid waardoor het de wimpers beter later groeien. De haarzakjes absorberen heel gemakkelijk de olie, het is heel belangrijk dat het huidweefsel rond de ogen sterk blijft zodat de haarzakjes van de wimpers goed blijven zitten. 

Hoe te gebruiken.

  • Gebruik de olie alleen in de avond voordat je gaat slapen.
  • Reinig je gezicht en breng je nachtcrème of serum aan.
  • Dip een wattenstaafje (of oud mascaraborsteltje) in het flesje Castor Olie.
  • Breng de olie met behulp van het wattenstaafje aan op je wimpers en wimperrand (eventueel ook je wenkbrauwen).
  • Reinig in de ochtend goed je gezicht en je ogen. 
  • Herhaal dit iedere dag.

Het is belangrijk om dit iedere dag te doen. Het resultaat zal na enkele weken pas zichtbaar worden.

Conclusie.

Bij mij duurde het niet een aantal weken voordat ik resultaat zag omdat ik al iedere dag trouw een wimperserum gebruikte. Mijn wimpers zijn dankzij de Castor olie in dezelfde conditie gebleven als tijdens het gebruik van een wimperserum. Wat mij betreft werkt het dus net goed en smeer ik uiteindelijk liever Castor olie op mijn wimpers dan een serum. 

Je hebt Castor olie van verschillende merken, belangrijk is dat de olie 100% koud geperst is. Ik gebruik zelf de Castor olie van Holland and Barrett (de Tuinen). Nu 1 + 1 gratis!

Het schijnt zo te zijn dat de Jamaicaanse zwarte castor olie nog effectiever werkt. Het proberen waard.

 

XO, Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *