Merino Skincare Aloe Vera SPF30 Sunscreen

We worden allemaal blij van de zon, je krijgt er energie van en een bruin tintje staat iedereen goed. Helaas is de zon niet zo goed voor je huid en om huidschade en huidveroudering te voorkomen is het enige wat helpt smeren, smeren en nog eens smeren met zonnebrandcrème. Toch heeft ons lichaam zonlicht nodig om gezond te blijven vanwege de aanmaak van Vitamine D. Deze vitamine zit te weinig in onze voeding en daarom is het helemaal niet slecht om lekker in de zon te zitten, mits je het niet overmatig doet en je huid goed beschermt.   

Merino Skincare Aloe Vera SPF30 Sunscreen.

Merino Skincare Aloe Vera SPF30 Sunscreen

Merino Skincare is een merk uit Nieuw-Zeeland met natuurlijke verzorging. De filosofie van Merino Skincare is dat de beste ingrediënten voor huidverzorging door de natuur worden gecreëerd. De producten worden wereldwijd verkocht en sinds 2014 is het ook verkrijgbaar in Nederland.

De natuurlijk producten van Merino Skincare bevatten lanoline, een natuurlijke olie die vrijkomt wanneer schapenwol wordt gewassen. Lanoline heeft voedende, verzachtende en herstellende eigenschappen die een natuurlijke barrière tegen schadelijke stoffen van buitenaf vormen. Lanoline vertoont als geen andere natuurlijke olie gemeenschappelijke kenmerken met de olie die wordt geproduceerd door de menselijke huid.

Ingrediënten.

Merino Skincare Aloe Vera SPF30 Sunscreen

Het belangrijkste ingrediënt is het mineraal Zinc Oxid. Zinkoxide en Titaniumdioxide beschermen de huid tegen UVA en UVB. Onderzoeken tonen aan dat zonnebrandcrèmes die deze stoffen bevatten verhinderen dat de schadelijke straling tot de huid doordringt. Dit in tegenstelling tot zonnebrandcrèmes die synthetische stoffen bevatten, deze werken pas na 30 minuten. 

De Aloe Vera in de Merino zonnebrand heeft een verzachtende werking en kalmeert de huid. Gschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen. Verder is de zonnebrand parabenen vrij. 

 

Merino Aloe Vera Sunscreen is te koop bij Drogisterij.net voor € 19,50 (100ml). Voor meer informatie ga je naar www.merino-skincare.nl. 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *