4x Valentijnscadeau voor mannen

Welke relatiestatus je ook hebt, vriend, man of iets daar tussenin, een cadeau voor de speciale man in je leven uitzoeken kan nog best lastig zijn. Geen zorgen, heel moeilijk hoeft het niet te zijn. Deze Valentijnscadeaus voor mannen zijn niet te cliché, maar wel perfect voor de man die zich graag goed verzorgt. 

4x Valentijnscadeau voor mannen

 

BaBylissMEN DIGITAL JAPANESE STEEL TONDEUSEDE

BaBylissMEN DIGITAL JAPANESE STEEL TONDEUSEDE

De Japanese Steel Tondeuse E990E van BaBylissMEN heeft een uitzonderlijke snijdperfomance, dankzij de Japanse, stalen messen en lithium-ion batterij. De messen zijn geslepen uit het beste materiaal. De tondeuse behoudt zijn constante scherpte, waardoor je moeiteloos en met gemak blijft scheren. De tondeuse is voor 160 minuten te gebruiken zonder snoer en binnen drie uur weer volledig opgeladen. Het digitale scherm geeft naast de batterijduur, ook de gekozen lengte-instelling weer. De keuze bestaat uit 45 soorten lengtes van 0,6-28mm. Last but not least, de messen zijn verwijder- en afspoelbaar.

Verkrijgbaar bij: www.babyliss.nl €99,90

G.M. Collin MARINE COLLAGEN REVITALIZING CREAM

G.M. Collin MARINE COLLAGEN REVITALIZING CREAM

De Marine Collagen Revitalizing Cream bevat – de naam zegt het al – collageen: een essentieel eiwit, dat zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsel. De crème revitaliseert de huid en brengt door middel van een fijne textuur prettig aan. Voor iedere man een heerlijk verwenmoment op verschillende momenten van de dag. Daarnaast vermindert de licht getextureerde anti-verouderingscrème van G.M. Collin zichtbare tekenen van huidveroudering. Door de juiste hydratatie verjongt èn verstevigt de Marine Collagen Revitalizing Cream de huid. Dagelijkse gebruik resulteert in snel, zichtbaar resultaat. How to use: breng de crème in de ochtend en/of avond aan, nadat het gezicht is gereinigd. Combineer de crème samen met een mist en serum voor een optimale gezichtsverzorging.

Verkrijgbaar bij: www.gmcollin.nl Inhoud: 50ml €92,95

Babormen Instant Energy Ampoule Concentrates

Babormen Instant Energy Ampoule Concentrates

Deze krachtige TAUREC complex met taurine en coffeïne, geven de huid onmiddellijk na gebruik de ultieme energiekick. Een complex van vitamine C en provitamine B5 zorgt voor een extra frisse uitstraling. De formule met drievoudig hyaluronzuur, hydrateert intensief en langdurig. SOS-werkstofconcentraat voor de vermoeide mannenhuid met gebrek aan uitstraling.

Verkrijgbaar bij: www.babor.nl 7 ampoules, €29,90

Babormen Eau de Toilette MEN VOL. 1

Babormen Eau de Toilette MEN VOL. 1

Frisse, citrusachtige hoofdnoten van grapefruit, bergamot en mandarijn verbinden zich met houtachtige akkoorden in het hart en worden door een decente noot van vanille en muskus gecompleteerd. Een heerlijke geur, geschikt voor ieder soort gelegenheid.

Verkrijgbaar bij: www.babor.nl €59,90

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *