In de juiste mood met Physalis synergieën

Physalis aromatische synergieën zijn een mengsel van etherische oliën die worden samengesteld om specifieke doelen te bereiken, zoals ontspanning, energieboost of verlichting van stress. Deze synergieën combineren oliën die complementaire eigenschappen hebben om een krachtige en evenwichtige mix te creëren. In de juiste mood met Physalis synergieën.

“Onze reukzin is nauw verbonden met de hersengebieden die emoties en geheugen beïnvloeden. Reuk is waarschijnlijk het meest gevoelige zintuig van het menselijk lichaam en heeft een directe invloed op ons humeur. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat verschillende geuren specifieke effecten hebben op onze gemoedstoestand”, aldus MSc. Leen Decorte, Hoofd R&D bij KeyPharm.

Physalis, een toonaangevend kwaliteitsmerk in aromatherapie, ontwikkelde drie unieke synergieën van essentiële oliën om positieve emoties te bevorderen, te helpen ontspannen en genieten of bij te dragen aan een goede nachtrust.

Drie favoriete mood-boosters:

1. Physalis Good Karma (€ 14,90 voor 10ml): voor een goede stemming

De Good Karma synergie van Physalis is samengesteld uit verkwikkende aroma’s die zorgen voor een gerust hart en positieve gedachten. Deze synergie bevat 10 biologische essentiële oliën met o.a. geranium, ylang ylang en bergamot.

 • Geranium staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen
 • Ylang ylang heeft een zinnenprikkelend effect
 • Bergamot geeft energie en vitaliteit

Met de Good Karma synergie kun je genieten van een rustgevende sfeer en jezelf omringen met positieve energie.

2. Physalis Sensual (€ 13,50 voor 10ml): voor sensualiteit, genot en verleiding

De Sensual synergie van Physalis is speciaal samengesteld om sensualiteit, genot en een verleidelijk gevoel te bevorderen. Deze synergie bevat 12 essentiële oliën met o.a. patchouli, vetiver en jasmijn.

 • Patchouli zorgt voor ontspanning en heeft afrodiserende eigenschappen
 • Vetiver heeft een aardse, houtachtige rookgeur die intrigerend is
 • Jasmijn voegt een vleugje verleidelijkheid toe

Met de Sensual synergie creëer je een sensuele sfeer en stimuleer je het erotische plezier met je geliefde.

3. Physalis Good Night (€ 11,50 voor 10ml): voor ontspanning en een goede nachtrust

De Good Night synergie van Physalis is samengesteld uit de meest ontspannende aroma’s om stress te vermin- deren en een goede nachtrust te bevorderen. Deze synergie bevat 13 essentiële oliën met o.a. citroenmelisse, lavendel en groene mandarijn.

 • Citroenmelisse helpt bij stress en slapeloosheid
 • Lavendel staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen
 • Groene mandarijn werkt zuiverend en verfrist de lucht

Met de Good Night synergie kun je genieten van een ontspannen sfeer en een diepe, rustgevende slaap.

Hoe te gebruiken

Het gebruik van aromatische synergieën kan variëren, afhankelijk van het beoogde doel en de individuele voorkeuren. Enkele tips voor gebruik zijn:

 • Diffusie: Voeg enkele druppels van de aromatische synergie toe aan een diffuser gevuld met water en laat het mengsel verdampen in de lucht. Dit kan helpen om de gewenste sfeer te creëren in een kamer.
 • Massage: Verdun de aromatische synergie met een draagolie zoals jojoba-olie of amandelolie en gebruik het mengsel voor een ontspannende massage. Dit kan helpen om spanning in spieren te verminderen en het algemene welzijn te bevorderen.
 • Bad: Voeg niet direct enkele druppels toe aan het warme badwater, de olie blijft drijven op het water en is dan veel te sterk. In plaatst daarvan voeg je de aromatische synergie toe aan een kopje volle melk of badzout. Hierdoor hecht de olie zich aan de vetstoffen en wordt het beter verdeeld door het badwater. Geniet van de kalmerende en revitaliserende effecten van de oliën.
 • Inhalatie: Breng een paar druppels van de aromatische synergie aan op een tissue of zakdoek. De tissue of zakdoek leg je in je buurt en de geur komt vanzelf in je neus. Met de Physalis Good Night kan je een paar druppels over je hoofdkussen verdelen, laat het even intrekken voor het slapengaan. Dit kan helpen om snel de voordelen van de oliën te ervaren, vooral bij stress of vermoeidheid. 

Voor meer informatie over Physalis en hun assortiment van natuurlijke producten kun je terecht op de website. Voor meer informatie over het volledige Physalis Aromatherapy Synergie assortiment: https://www.physalishealth.com/nl/aromatherapie/synergieen


Physalis Aromatherapie is te verkrijgen bij Holland & Barrett en Newpharma. 

 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *