Herôme Handverzorging

Het wordt weer kouder buiten, mijn handen reageren daar altijd op en worden droog. Je handen hebben veel te verduren het hele jaar door, denk aan kou, zon en schoonmaakmiddelen, maar ze worden wel vaak vergeten qua verzorging, ook ik betrap mijzelf er op dat ik ze pas insmeer wanneer ze droog aanvoelen. Ieder dag smeer ik trouw mijn gezicht in met een anti-aging crème maar ook handen worden snel oud en verraden vaak je leeftijd omdat de huid op je handen vrij dun is en rimpels en ouderdomsvlekken sneller zichtbaar zijn. Om ook het insmeren van mijn handen toe te voegen aan mijn dagelijks routine heb ik twee producten van Herôme in gebruik zodat mijn handen het hele jaar door soepel en zacht blijven.

Herôme Handverzorging.

Het merk Herôme staat natuurlijk bekend om hand- en nagelverzorging en ze hebben veel verschillende soorten handverzorging in het assortiment. Uit dat assortiment heb ik 2 fijne producten, een handmasker voor in de nacht en een handcrème met spf voor overdag.

Herôme handmasker voor de nacht.

Herôme handmasker voor de nacht

Dit handmasker voor de nacht komt binnen in een extra verpakking.

Herôme handmasker voor de nachtHet handmasker gebruik je 1x per week ’s nachts en geeft de huid van je handen onmiddellijk een boost. Wanneer je echt hele uitgedroogde handen hebt kan je dit handmasker ook vaker per week gebruiken of als een kuur van 3 dagen achter elkaar. Het masker stimuleert de bloedsomloop en heeft een cel vernieuwende werking, de ingrediënten Bisabolol en Aloë Vera verzorgen en kalmeren je huid.  

Herôme handmasker voor de nachtHet masker zelf is een dunne doorzichtige gel dat een filmlaagje over je huid legt nadat het is opgedroogd. Het is de bedoeling dat je het masker in een dun laagje aanbrengt en niet gaat insmeren in de huid, in de ochtend spoel je het masker met lauwwarm water weer af. Het handmasker is geschikt voor alle huidtypes, zelfs wanneer je last hebt van eczeem op je handen heeft het een voedende en genezende werking.   

Herôme handcrème.

Herôme handcrèmeHeel fijn, deze handcrème bevat SPF 8! Zonbescherming is ook voor je handen heel belangrijk om ouderdomsvlekken op je handen te voorkomen.

Herôme handcrème

De handcrème is een volle crème die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Deze crème kan je meerdere keren per dag aanbrengen en masseer je, in tegenstelling tot het handmasker, iedere keer goed in. Deze crème geeft vocht en stevigheid aan je handen om zo veroudering van je huid te voorkomen. De UV A+B filters beschermen je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Conclusie.

Ik kan soms een beetje obsessief vaak mijn handen wassen op een dag (lichtelijke vorm van smetvrees) en dat merk ik vooral aan mijn huid in de wintermaanden, droge huid en dan met name bij de knokkels. In de zomer gaat dat eigenlijk wel redelijk goed, mijn huid reageert gewoon wat extremer in de herfst en in de winter.

Het handmasker is echt ontzettend fijn, ideaal dat je dat voor het slapen aanbrengt en het heerlijk de hele nacht kan intrekken zonder dat je daar zelf erg in hebt of voelt. Zodra je het handmasker hebt aangebracht is het na een paar tellen net of je niets op hebt, het verdwijnt helemaal maar in de ochtend bij het afspoelen merk je toch verschil en zijn je handen heerlijk zacht. 

Wat ik zo fijn vind aan de handcrème is de SPF 8 die er in zit, de hele dag soepele en zachte handen en ook nog eens beschermt tegen de zon. Ik vind het vervelend wanneer een handcrème een vettig laagje achter laat op je handen en dat doet deze crème absoluut niet, het trekt volledig in je huid. Schrale en droge handen zijn verleden tijd! 

Herôme Overnight Hand Mask is te koop bij Bol.com voor € 10,49 (40ml) 5% korting.

Herôme Herôme Hand Cream Daily Protection is te koop bij Bol.com voor € 6,49 (75ml) 7% korting.

Van welk merk gebruik jij het liefst handverzorging? Let me know XO. 

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *