Droge handen sinds de Corona-uitbraak? Met deze producten voorkom je dat

Gezien mijn “lichte” vorm van smetvrees waste ik altijd al erg vaak mijn handen per dag. Waarschijnlijk te vaak. Ik ben mij er altijd van bewust wanneer ik iets aanraak waarvan ik weet dat heel veel mensen dit ook al hebben aangeraakt. Denk aan roltrappen, geld, deurklinken en pinautomaten.  

Corona-uitbraak

Op dit moment zit de hele wereld in de horror die Corona heet. In ons kleine landje moeten we de piek nog bereiken en zal de weg nog lang zijn voordat we dit virus hebben verslagen.

Een belangrijke maatregel die wij zelf kunnen nemen om verspreiding van het virus te voorkomen, is je handen wassen en desinfecteren. Een maatregel die voor een ieder van ons makkelijk is op te volgen. Het enige nadeel is dat je handen erg droog kunnen gaan aanvoelen.

Wanneer je vaak je handen wast of desinfecteert worden de natuurlijke oliën van je huid verwijderd. Door je handen goed te verzorgen tijdens het wassen en vooral na het wassen, blijft de huid gezond en soepel.

Beauty Kitchen Organic Vegan Hand Wash

Beauty Kitchen organic vegan hand wash

Laten we beginnen met een milde hand wash. Waarschijnlijk wil je het liefst, sinds de corona-uitbraak, je handen met een agressieve zeep wassen. Maar dat is echt niet nodig. Deze vegan hand wash van Beauty Kitchen is er in 4 varianten. Alle 4 zitten ze bomvol ingrediënten die zacht zijn voor je huid. Met biologische kokosolie en zonnebloemolie worden je handen zijdezacht en schoon.

300ml € 8,99 (2e product 50% korting)

Annemarie Börlind Hand Balm

Annemarie Borlind hand balm

Helaas is door het Corona virus ons persreisje naar de Spa van Annemarie Börlind niet doorgegaan. Hopelijk kunnen we dit in de nabije toekomst plannen en binnenkort zal ik een aparte blogpost maken over dit mooie merk. Deze niet vette hand balm geeft een intensieve verzorging aan gestreste handen en nagels. Hydraterend, voedend en verzachtend.

50ml € 7,08 

Body Shop Hemp Hand Protector 

The Body Shop Hemp

Deze bestseller van de The Body Shop maakt zelfs de droogste handen weer zacht en soepel. De verzorgende handcrème bevat hennepolie dat een intensieve hydratatie geeft. De crème trekt snel in, plakt niet en je hebt maar een klein beetje nodig per keer. 

100ml € 13,00 (bij 2 producten 20% korting)

Alessandro Hydrating Nice Day Handlotion

Alessandro Nice Day

Deze handlotion bestrijd de tekenen van ouder worden, iets dat heel snel zichtbaar is op je handen. Anti-aging met het Pearl Protein Extract, rijk aan macadamia-olie en Aloë Vera.

100ml € 14,37

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *