Hannah Asolution Serum

Laatst vertelde ik al dat ik sinds een tijdje de Touch of Silk van Hannah iedere dag gebruik als een primer onder mijn make-up. Een award bekroonde primer met een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie, dat een herstellend vermogen heeft op een onrustige huid. Sindsdien ben ik steeds meer geïnteresseerd in de huidverzorgingsproducten van Hannah. 

Hannah introduceert het nieuwe Asolution Serum dat vanaf medio februari dit jaar verkrijgbaar is. Een intensief huidverbeterende kracht van Retinol zonder irritaties. 

Hannah Asolution Serum.

Vitamine A oftewel Retinol is een krachtige vitamine dat een jeugdigde, elastische, heldere en gave huid geeft. Er zitten een paar nadelen aan deze krachtige vitamine, het kan irritatie geven aan de huid en ook kan het slecht tegen licht en zuurstof. Daarom zie je vaak een laag percentage Retinol in cosmetische producten om irritaties te voorkomen. Bij een laag percentage heeft Retinol weinig of geen werking.

De gebruikelijke vormen van Vitamine A zijn in vet oplosbaar, waardoor het niet makkelijk in diepere huidlagen kan komen. Een Retinolzuur (Vitamine A-zuur) werkt wel diepgaand, maar mag alleen worden voorgeschreven door gediplomeerde artsen vanwege de intensieve werking. 

Met het Asolution Serum introduceert Hannah een geavanceerd, mild en effectief nieuw alternatief voor Retinolzuur. Deze formule bevat Retinoïden, oftewel Esters van volledig omgezet Retinolzuur. Deze Retinoïden zorgen voor een aanzienlijke toename van een gezonde celaanmaak en stimuleert de aanmaak van huidige proteïnen en glycanen in de huid. 

Hannah Asolution Serum

Het serum zit in een flesje met pipet. Inhoud is 30ml. 

 Hannah Asolution Serum

Voor het nieuwe Asolution Serum creëerde Hannah een exclusieve synergie van werkzame stoffen, om de werking van de Retinoïden optimaal te versterken.

3 geavanceerde werkstoffen:

 • Granactive Retinoid. Dit intensief huidverbeterende ingrediënt werkt net zo goed als de traditionele Vitamine A, maar dan met een minimale kans op huidirritaties. Deze werkstof bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stevige huid met een opvallende zachte en verfijnde textuur. Ook wordt de helderheid van de huid verbeterd, voor een gezonde en stralende teint. Donkere vlekjes en andere imperfecties verminderen, grove poriën en acné worden doeltreffend aangepakt. 
 • Ronacare AP. Deze krachtige en langdurig werkzame antioxidant beschermt de huid tegen vrije radicalen. Deze werkstof beschermt de huid en helpt een onzuivere huid en acné doeltreffend te voorkomen. Het geeft een natuurlijke bescherming aan de huid, onder andere tegen UV-straling. De weerstand van de huid tegen schadelijke externe invloeden wordt verbeterd en de natuurlijke huidbarrière versterkt.  
 • Ronacare Serene Shield. Dit vernieuwende, internationaal award winnende ingrediënt, vermindert ontstekingsreacties in de huid. Een zeer belangrijke eigenschap van deze werkstof is het opnieuw in balans brengen van een natuurlijk en gezonde huidflora. Het pakt onzuiverheden en acné direct aan door overtollig talg te reguleren en de productie van talg te verminderen. 

Alle voordelen op een rij.

 • Vermindert rimpelvorming en fijne lijntjes.
 • Werkt normaliserend op de celvernieuwing.
 • Zorgt voor een krachtig herstel voor de (UV) beschadigde huid.
 • Ondersteunt de ontwikkeling van gezond weefsel.
 • Verbetert de natuurlijke huidbarrière en huidweerstand.
 • Zorgt voor een gezondere, egalere teint.
 • Werkt huidteintoplichtend en verhelderend bij o.a. pigmentvlekken.
 • Ondersteunt de behandeling van acné en onzuiverheden.

Conclusie.

Deze nieuwe aanwinst is met mij mee gegaan op vakantie. Ik heb heel veel pigment in mijn huid en wordt lekker snel bruin, maar helaas heb ik ook snel last van pigmentvlekken bij mijn haargrens. Natuurlijk smeerde ik mijn gezicht in met factor 50, maar ik denk dat dit serum enorm heeft geholpen om mijn huid soepel en egaal te houden.

Iedere avond voor het slapen gaan doe ik een paar druppels op mijn gezicht en hals. Het serum trekt snel in en mijn huid voelt heerlijk zacht. Het is in de ochtend en avond te gebruiken, niet geschikt voor rondom de ogen. 

Hannah Asolution Serum is vanaf medio februari dit jaar verkrijgbaar bij de Hannah huidcoaches en via de website www.hannah.nl voor € 69,00 (30ml).

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *