Mijn Everyday Make-Up Routine

Om de paar maanden ongeveer veranderd mijn dagelijkse make-up routine. Dat heeft vaak te maken met een nieuwe foundation of mascara die ik heb getest en goed bevalt, maar ook met nieuwe kleuren lipstick die uitkomen en of deze mat of glanzend zijn. 

Vandaag laat ik jullie mijn huidige make-up routine zien. Daarin zitten een aantal budget vriendelijke producten die prima werken voor een alledaagse look. Oogschaduw is het enige make-up product dat ik niet iedere dag gebruik, dat gebruik ik eigenlijk alleen voor een avondje uit. 

Een mooie make-up begint bij het verzorgen van je huid. Daarom laat ik jullie ook mijn huidverzorging voor overdag zien. 

Mijn Everyday Make-Up Routine.

Mijn Everyday Make-Up Routine

Huidverzorging.

Sinds kort gebruik ik de Heaven Bee Venom Mask als oogcrème en op plekken waar ik rimpels krijg (voorhoofd). Het geeft een natuurlijke facelift, officieel is het een masker, maar ik gebruik het als een crème. Meer informatie en behandelingen van Heaven, lees je hier.

Als primer gebruik ik nu de Touch Of Silk van Hannah. Een award bekroonde primer met een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie. Heeft een herstellend vermogen op een onrustige huid. Deze primer houdt mijn huid mat gedurende de dag, iets wat ik zeker nodig heb met mijn gecombineerde huid. Te koop bij Beautysalons en bij de hannahwinkel.nl.

De Bergman Beauty Care Youth Perfection Eye Oogverzorging meng ik met mijn concealer, zodat deze wat natuurlijker oogt. Een hele fijne oogcrème die snel intrekt en de huid rondom mijn ogen hydrateert. Te koop bij Douglas.nl.

Make-Up.

De Rimmel London Match Perfection Foundation gebruik ik in 2 kleuren (100 Ivory en 200 Sand), deze mix ik voor de juiste kleur. De formule is heel licht en voel je niet zitten op de huid. De foundation bevat vitamine E dat de huid verbeterd en geeft een natuurlijke finish met een medium dekking. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren bij Douglas.nl.

De Kat Von D Lock-It Concealer is een goed dekkende creamy concealer waar je heel erg lang mee doet (17ml). Ik gebruik hem in Light 18. Deze meng ik dus met mijn oogcrème zodat hij wat natuurlijker oogt. Ook prima om alleen te gebruiken, je hebt maar een klein beetje nodig en hij is goed te blenden. Inmiddels is er een Lock-It Concealer Crème, te koop bij KatvonDBeauty.com.

Kwasten gebruik ik altijd van het merk Zoeva. Deze zijn goed van kwaliteit en gaan eindeloos lang mee. Voor mijn foundation gebruik ik de 125 Stippling en voor mijn blush de 128 Cream Cheek. Te koop bij Douglas.nl

Milani Baked Blush in de kleur Rose D’Oro (a rose toned pink with a gold shimmer finish). Deze blush is heel natuurlijk en geeft een gezonde blush. De Milani Baked blushes zijn heel goed gepigmenteerd, dus een klein beetje is genoeg. Beschikbaar in 11 verschillende kleuren bij BeautyBay.com

De Essence Instant Volume Boost Mascara geeft super veel volume. Het is tot nu toe één van de beste budget mascara’s die ik heb geprobeerd. Aan het einde van de dag geeft hij wel een beetje af, maar de intense zwarte kleur en de mega volume maken dat weer goed. Te koop bij Kruidvat.nl

De L’Oréal Paradise Extatic Brow Pomade vind ik fijner dan de Benefit Ka-Brow en dat zegt natuurlijk wel wat. De formule is zachter en de kleur (103 Chatain) blijft de hele dag mooi op zijn plek. Review lees je hier. Te koop bij Bol.com.

Op mijn lippen smeer ik iedere dag wat anders. De ene dag een lipgloss en de andere dag een mooie matte lipkleur zoals de Miso Pretty van Too Faced Melted Matte Lipstick. Te koop bij Douglas.nl. Op de foto draag ik mijn eigen gemaakte lipgloss van Essence Cosmetics. Een mooie zacht paarse kleur met veel glans.

XO Frieda.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *