“MY SKINCAUD” van PASCAUD

Met een aantal lieve bloggers zouden we begin deze maand afreizen naar Antwerpen voor een behandeling van het mooie merk Pascaud. Helaas hebben we dit vanwege het Coronavirus moeten uitstellen, maar dat we fan zijn van dit merk is duidelijk. Mardge Pascaud, beauty innovator en founder van Pascaud Beauty Innovations heeft een perfecte balans ontwikkeld tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

PASCAUD Mardge Pascaud is founder van Pascaud Beauty Innovations. Ze is gespecialiseerd in de huid en cosmetische chemie. Samen met een wetenschappelijk team ontwikkelt ze vooruitstrevende en effectieve producten en behandelmethoden ter behandeling van diverse huidzorgen. Pascaud is uniek vanwege haar innovatieve en allesomvattende visie op schoonheid. De filosofie van Pascaud is gebaseerd op ‘The Beauty Triangle’: Schoonheid op drie niveaus – Inside out beauty, outside in beauty én well-being.

Nu heeft Pascaud opnieuw iets innovatiefs gelanceerd, het beautyconcept MY SKINCAUD, via een webinar met live chat. Ze deed dit samen met Professor Maurice Zeegers, van Maastricht University. 

MY SKINCAUD

Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet men zeker dat het beste regime gebruikt wordt? Veel mensen investeren in prijzige huidverzorging maar bereiken niet het gewenste resultaat. Daarom heeft Pascaud MY SKINCAUD ontwikkeld. MY SKINCAUD geeft informatie prijs over de aanleg van de huidkenmerken en op welke punten men zich moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst. MY SKINCAUD is een DNA-test die de persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. De unieke code vertelt welke serums het beste toegevoegd kunnen worden aan de dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak ze het beste te gebruiken zijn. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Maastricht University

Om een DNA-test aan te bieden van maximale kwaliteit werkte Mardge Pascaud samen met Maurice Zeegers van de Universiteit Maastricht. Zeegers is hoogleraar in de complexe genetica.

Een persoonlijk huidadvies

My Skincaud

De DNA-test doe je thuis of in een schoonheidsinstituut. Je stuurt de test op en ontvangt via een applicatie op je mobiele telefoon alle info, te beginnen met een persoonlijke huidcode. Heel handig, en privacy proof! MY SKINCAUD is dus een gepersonaliseerde huidadvies als basis voor het bereiken van de mooiste huid. Want wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op het eigen DNA?

Is de huidcode bekend, dan ‘lees’ je deze en zie je meteen welke huidserums voor jouw huid geschikt zijn. In totaal zijn er zeven gespecialiseerde serums, die gebruikt worden in combinatie met de favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten.

De 7 serums

My Skincaud

Ieder serum bestaat uit krachtige en zuiverende formuleringen. In alle zeven serums zijn de werkstoffen gericht op één specifiek doel. Hierdoor bevat elk serum ingrediënten van een hele hoge concentratie. Wanneer er behoefte is aan het aanpakken van meerdere ‘problemen’ kunnen verschillende serums gecombineerd worden. De geselecteerde serums worden ‘s morgens en ’s avonds gebruikt. De frequentie van het gebruik is afhankelijk van de persoonlijke huidcode.

Pak de oorzaak aan

Dit is het moment om in kaart te brengen wat de “aanleg” punten van de huid zijn op het gebied van huidkenmerken door te richten op de aanpak van de oorzaak van huidveroudering. Met de juiste serums is huidveroudering uit te stellen én zelfs te voorkomen. De schoonheidsspecialist kan hierin adviseren.

Via www.skincaud.com vind je meer informatie. De consument betaalt € 298,- voor MY SKINCAUD, bestaande uit de DNA collection kit en Code X serum.

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *