First Aid Beauty Face Cleanser

Wanneer je een gevoelige huid hebt en je zoekende bent naar een milde maar toch grondige manier om je huid te reinigen dan is de First Aid Beauty Face Cleanser zeker iets voor jou. Deze gezichtsreiniger is heel mild en geschikt voor alle huidtypes, ook wanneer je een gevoelige huid hebt of een huid die snel irriteert. First Aid Beauty is een merk dat wordt aanbevolen door dermatologen, is op allergieën getest, vrij van parfum en daarom veilig te gebruiken bij een gevoelige huid.

Fist Aid Beauty Face Cleanser.

First Aid Beauty Face Cleanser

First Aid Beauty Face CleanserDe verpakking is typerend voor First Aid Beauty (oftewel FAB), het ziet er mooi en “clean” uit, met alle informatie die je moet weten. Ik vind een gezichtsreiniger in een tube heel handig in gebruik, het product is op deze manier goed te doseren.

First Aid Beauty Face CleanserDe gezichtsreiniger is voor gebruik goed afgesloten, dit vind ik altijd een fijn idee.

First Aid Beauty Face CleanserDe tube met dop werkt heel hygiënisch.

First Aid Beauty Face CleanserDe textuur van de gezichtsreiniger is luchtig en heel romig, de textuur verandert in een rijke crème wanneer deze in contact komt met water. De geur doet mij denken aan zeep, lekker fris in ieder geval.

De ingrediënten.

First Aid Beauty Face Cleanser

Geen parfum, parabenen, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen of alcohol, niets wat je huid kan irriteren. De gezichtsreiniger bevat een krachtige mix van plantaardige antioxidanten, zoals zoethoutwortel, moederkruid en witte thee, voor het bestrijden van vrije radicalen, het reinigt je huid en tegelijkertijd beschermt het je huid tegen huidveroudering. Verder zitten er ingrediënten in om de huid te kalmeren (Allantoïne) en om de huid te hydrateren (Glycerine).

Conclusie.

Ik ben blij dat het een behoorlijke grote tube is, 148ml, ik vind het zo’n fijn product. Je hebt maar een klein beetje nodig dus ik doe er lekker lang mee. FAB Face cleanser voelt heel zacht en romig aan op je gezicht. Het reinigt mijn huid perfect, verwijdert alle make-up incl. mascara en laat geen trekkerige gevoel achter, maar juist een frisse, zachte en schone huid. Gezichtsreinigers die je weer met water af spoelt zijn mijn favoriet, lekker makkelijk voor onder de douche en het werkt snel en effectief. FAB Face Cleanser is een blijvertje voor mij.   

First Aid Beauty Face Cleanser is verkrijgbaar bij Cosmania.nl voor € 20,00 (148ml).

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *