Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

By Frieda zaterdag, maart 14, 2015 0 , , , Permalink 1

Een gel eyeliner is niet meer weg te denken in Beautyland, het heeft een hoog draagcomfort en droogt mooi mat op. Zorg er voor dat je ooglid schoon en olie vrij is voordat je de eyeliner op doet om die begeerde strakke lijn te krijgen. Is je eyeliner toch een beetje grillig geworden, gebruik dan een mooie bruine oogschaduw en blend dit over je eyeliner, het geeft een zachter effect en je grillige lijn zie je niet meer. Rimmel heeft nu ook een gel eyeliner in het assortiment, Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner en deze heb ik getest.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

De Rimmel Gel Eyeliner zit in een doosje, daarin zit de gel eyeliner en een kwastje. Rimmel belooft dat de gel eyeliner tot wel 24 uur goed blijft zitten, zonder vegen of uitloop.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

Informatie op de zijkant.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

De Rimmel Gel Eyeliner zit in een plastic potje en is er in 4 kleuren, zwart, bruin, paars en blauw. Inhoud is 2,4 gram, dat is heel veel.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

Ik heb de zwarte getest. Het plastic potje is goed af te sluiten, dit voorkomt uitdrogen. Stel dat de gel eyeliner naar verloop van tijd toch uitdroogt, wordt deze weer vloeibaar wanneer je het potje op warmt in je hand. 

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel EyelinerDe kleur is goed gepigmenteerd en intens zwart al na 1 streep, ook blijft de kleur mooi mat.  

penselenHet meegeleverd kwastje werkt op zich prima, maar voor een strakke lijn gebruik ik toch liever mijn Zoeva 317 Wing Liner, deze is dunner en schuin afgesneden en werkt perfect met een gel eyeliner. Het meegeleverde kwastje is net iets te dik.

Resultaat.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

Het aanbrengen gaat heel soepel, de gel eyeliner is lekker romig en droogt snel op. Voor foutjes heb je bijna geen tijd want dan is de gel eyeliner al opgedroogd. Helaas ben ik niet gezegend met grote oogleden, eyeliner is bij mij daarom altijd tricky en loopt snel uit. Deze gel eyeliner is waterproof en zou lang moet blijven zitten, deze eyeliner blijft voor mijn doen zeker lang zitten maar gaat aan het einde van de dag toch vegen helaas. Maar dit is natuurlijk een persoonlijke probleempje van mijzelf, wanneer je wel mooie en goed zichtbare oogleden hebt denk ik dat je met deze gel eyeliner een goed product in huis hebt. Je hebt veel voor weinig (2,4 gram voor ca. € 10,00).

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner is te koop bij Drogisterij.net en HQHair.com voor ca. € 10,00.     

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *