Essence Maker Shop Event

Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd voor het Essence Maker Shop Event dat plaatsvond in het Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Ik kreeg daar de kans, samen met 20 andere bloggers uit Nederland en België, om mijn eigen lipgloss te maken. Blog zusjes Larissa en Tara Verbon van Endlesss Weekend waren er ook bij om het event te openen.  

Essence Maker Shop Event.

De Maker Shop was ongelooflijk leuk gemaakt, bij iedere stap van het creëeren van je lipgloss was er weer een ander standje. Tijdens deze beleving liep er iemand van Essence Cosmetics met je mee om je te helpen en te adviseren.  

Essence Maker Shop Event

Voordat we begonnen had ik de eer om kort wat te vertellen over dit leuke event op de Instagram Stories van Essence Cosmetics. Blij hoofd!

Essence Maker Shop Event

Heel professioneel kregen we een laboratoriumjas aan en een zoete bril mee ter bescherming, uiteraard in Essence style. Roze handschoentjes, check!

Essence Maker Shop Event

Kleur kiezen en mixen, dat is nog niet zo éénvoudig. Ik had als doel een mooie donkere plum kleur, maar dat pakte iets anders uit.

Essence Maker Shop Event

Uiteraard horen er glitters in de lipgloss, we willen tenslotte wel shinen. Een hele subtiele glitter, ik besloot een mooie gouden glitter toe te voegen aan mijn lipgloss.

Essence Maker Shop Event

Als laatste stap konden we nog een geurtje toevoegen aan de lipgloss.

Essence Maker Shop Event

Tadaaaa! En dan is de lipgloss klaar. Na afloop kregen we naast de lipgloss nog een leuke goodiebag mee. 

Essence Maker Shop Event

Dit is hem dan geworden. Geen plum kleur maar een mooie zacht paarse kleur en check die glans! De lipgloss is gegoten in een leuk omhulsel en ruikt heerlijk zoet. De formule is ontzettend glossy en geeft het gevoel van gehydrateerde lippen.  

Dank je wel Essence Cosmetics voor deze leuke ervaring. Gefeliciteerd met 15 jaar Essence, op naar de volgende 15.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *