essence Unieke nailart designs

Perfecte manicure in slechts twee stappen met de essence unieke nailart designs. Unieke nailart designs zijn alleen voor professionals? Echt niet! Je kan nu simpelweg de perfecte manicure opplakken met de essence Trend Edition fake it ’till you make it! Elk doosje bevat 12 zelfklevende kunstnagels in vijf verschillende stijlen. Ze zijn super gemakkelijk aan te brengen op je vingernagels: positioneer simpelweg de kunstnagel en druk aan. En ze kunnen net zo makkelijk weer verwijderd worden met warm water en zeep.

essence Unieke nailart designs

De kunstnagels in de essence fake it ’till you make it! Trend Edition zijn verkrijgbaar in vijf verschillende designs. Van delicaat roze met een holografisch effect, all-over glitter en spiraalvormige patronen in felle kleuren tot nude kunstnagels met grafische lijnen of gouden glitter op de rand van de nagel. Iedereen vindt gegarandeerd zijn favoriete look hier. Zin om alle designs uit te proberen? Geen probleem dankzij de ontzettend makkelijke applicatie!

fake it 'till you make it Sparkle on Darling

essence Unieke nailart designs

essence Trend Edition fake it 'till you make it

essence Unieke nailart designs

fake it 'till you make it Marblemania

Wat vind jij van zelfklevende kunstnagels? Sinds een tijdje ga ik niet meer naar de nagelsalon waar ik mij zelf altijd om de 3 weken nieuwe gel nagels liet aanmeten. Ik vond het lange tijd ideaal, maar betrapte mijzelf er op dat ik steeds vaker voor een naturel look ging. Op deze manier viel mijn uitgroei minder op. Ik vind het nog steeds prachtig en meerdere vriendinnen van mij doen dit ook, maar ik ben er even klaar mee. Daarnaast moesten mijn eigen nagels echt even bijkomen van jarenlang gel nagels. Inmiddels gaat het beter maar ze zijn nog niet op de gewenste lengte.

Deze zelfklevende kunstnagels bieden uitkomst. Uit een vorige essence collectie heb ik kunstnagels geprobeerd en ik was aangenaam verrast hoe goed ze blijven zitten. Voor mij hoeft dit niet iedere dag, maar als ik bijvoorbeeld uiteten ga, een event of een feestje heb ben ik blij met dit alternatief. Deze Trend Edition is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf eind maart t/m eind april 2023. Adviesprijs €2,99.

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *