Don’t grow up, it’s a trap

By Frieda zaterdag, september 11, 2021 0 , Permalink 0

Waarschijnlijk is het huis waar je nu woont het huis waar je oud wilt worden. We hopen allemaal fysiek en mentaal gezond oud te worden, maar wat als je later slecht ter been bent of om wat voor een reden dan ook niet meer de trap op durft of kan? Maar ook sommige aandoeningen zoals Parkinson en Alzheimer bijvoorbeeld kunnen er voor zorgen dat men een inschattingsfout maakt bij het traplopen. Trapliften zijn dan de ideale uitkomst en maken echt een verschil in kwaliteit van leven met de nodige vrijheid en onafhankelijkheid in eigen huis. Dankzij deze betaalbare en duurzame oplossing kan men veilig blijven wonen in een vertrouwde omgeving. Een traplift brengt je naar boven en weer naar beneden via een stoel die wordt voortbewogen door een elektromotor over een rail die bevestigd is aan de trap.

Ik zie het bij mijn oma. Zij woont nog helemaal zelfstandig in haar leuke woning, mede dankzij een traplift. Haar slaapkamer en badkamer zijn boven en dankzij de traplift kan ze op haar plekje blijven wonen waar ze zich thuis voelt. Hoe fijn is dat. Mijn oma woont alleen, waar je rekening mee moet houden wanneer er meerdere mensen in huis wonen, dat men goed om de traplift heen kan lopen en op een veilige manier naar boven en naar beneden kunnen komen. 

Don’t grow up, it’s a trap

Smienk Trapliften

Een traplift moet voor iedereen betaalbaar zijn, daarom is er niet alleen genoeg keuze in nieuwe trapliften, ook tweedehands trapliften zijn verkrijgbaar. Uiteraard met dezelfde veiligheid garantie. Wanneer je kiest voor een gebruikte traplift kan dit je duizenden euro’s besparen. 

Ter vergelijking een overzichtje met traplift prijzen zodat je een idee hebt wat een nieuwe en een gebruikte traplift gemiddeld kost. Daarnaast is er ook nog een optie om een traplift te huren. 

Rechte trap

  • Nieuw € 2.630 – € 5.399
  • Gebruikt € 1.690 – € 2.890

Trap met bocht(en)

  • Nieuw € 5.095 – € 10.580
  • Gebruikt € 2.590 – € 6.000

Een gebruikte traplift is net zo veilig als een nieuwe traplift. Bij een gebruikte traplift wordt een bestaande rails aangepast aan de maat van de trap. De stoel met motorunit bevat software die de traplift veilig omhoog en naar beneden stuurt. Deze programmering wordt opnieuw aangepast regelen voor iedere situatie. Net zo veilig als nieuw, alleen dan goedkoper. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen. 


Kijk voor meer informatie over trapliften op de website van Smienk Trapliften en vraag een offerte of brochure aan.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *