Perricone MD introduceert het High Potency Growth Factor Firming & Lifting Eye Serum

By Frieda donderdag, september 30, 2021 0 , , Permalink 0

Perricone MD introduceert het High Potency Growth Factor Firming & Lifting Eye Serum met een baanbrekende technologie. Het huidverzorgingsmerk Perricone MD lanceert naast het High Potency Growth Factor Firming & Lifting Face Serum nu ook een firming en lifting serum voor de ogen. Dit luchtige oogserum met Dr. Perricone’s gepatenteerde Next Generation Polyamine technologie, geeft een zichtbaar liftend effect rondom de ogen voor een meer jeugdige uitstraling.

Perricone MD Firming & Lifting Eye Serum

High Potency Growth Factor_Firming Lifting Eye Serum_0.5 oz_PRIMARY

Het oogserum heeft een fijne geltextuur, hydrateert en wordt snel opgenomen door de huid. Naast een liftend effect vermindert het serum ook donkere kringen, fijne lijntjes en rimpeltjes. Het oogserum zit vol krachtige ingrediënten, waaronder de Polyamine Growth Factor, DMAE en Niacinamide. De Polyamine GrowthFactor is een uniek, gepatenteerd ingrediënt van Perricone MD. Dit ingrediënt verbetert de elasticiteit van de huid en geeft een jeugdige uitstraling, terwijl het de huid intens voedt. DMAE is een natuurlijk ingrediënt dat helpt dehuid te liften, te plumpen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3, vernieuwt en herstelt de huid door een ongelijkmatige teint te egaliseren en te verhelderen.

Over Perricone MD

Perricone MD werd in 1997 opgericht door de vooraanstaande dermatoloog en voedingsdeskundige Dr. Nicholas Perricone. Perricone MD ontwikkelt exclusieve, unieke en zeer doeltreffende cosmeceuticals, gebaseerd op revolutionaire technologieën.

HIGH POTENCY GROWTH FACTOR FIRMING & LIFTING EYE SERUM € 75,00. Vanaf oktober te koop bij Babassu.nl.

XO Frieda

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *