Esse Limited Edition Gift Pack de ultieme conscious beauty gift

De decembermaand is de periode van het jaar om samen te komen met familie, geliefden en vrienden en samen te genieten van de mooiste dingen die het leven te bieden heeft: liefde, vriendschap, geluk, geven en delen. Tegenwoordig geven we elkaar cadeaus met meer aandacht voor elkaar en voor de planeet. Esse heeft een subliem Gift Pack samengesteld met de ideale verzorging voor het microbioom van de huid; om de huid weer terug te brengen in zijn natuurlijke weerbare staat en balans.

Esse produceert geavanceerde biologische en probiotische huidverzorging en doet dat op een ethisch verantwoorde en duurzame manier. Mensen voelen zich steeds meer aangetrokken tot het idee van het verbeteren van de aarde en van het individu – dit zijn ook waarden die Esse deelt. Dit limited edition Gift Pack bevat een Esse Sensitive Cleanser, Sensitive Toner, Nourish Moisturizer, Resurrect Serum en Protect Oil. De producten zijn samen voldoende om gedurende 30 dagen te gebruiken: ideaal als reisverpakkingen of voor iemand die Esse wil uitproberen.

5 redenen waarom het Esse Limited Edition Gift Pack het ultieme decembercadeau is

Esse Limited Edition Gift Pack

1. Rewilding van je huid

Niet alleen chemische cosmetica, maar ook stress en milieuvervuiling beïnvloeden de huidgezondheid negatief. In plaats van de schade te bedekken met talloze producten, moedigt Esse je aan je huid te rewilden. Het is essentieel om het microbioom van de huid terug te brengen in zijn oorspronkelijke weerbare staat. Het Esse Gift Pack biedt een ultra milde selectie van producten die zijn ontwikkeld om de barrièrefunctie te versterken en een gezond huidmicrobioom te ondersteunen. De producten bevatten pre- en probiotica, zijn pH-neutraal en bevatten geen schadelijke conserveringsmiddelen of synthetische, chemische ingrediënten.

2. Een ethisch cadeau

De consumenten van nu zijn bewust: ze willen weten of een product bij hen past en of het ethisch en duurzaam is geproduceerd. Het Esse Gift Pack is van begin tot eind op een duurzame CO2-neutrale manier geproduceerd. De producten zelf zijn biologisch, biologisch afbreekbaar, vegan en diervriendelijk. Elke geschenkverpakking is volledig recyclable en plastic neutraal.

3. Ideaal voor op reis

De compacte set voor 30 dagen is ideaal voor op reis of om Esse Skincare gedurende een maand uit te proberen; voldoende om overtuigd te raken van de voordelen die Esse de huid heeft te bieden.

4. Waar voor je geld

De consument krijgt meer Esse producten voor een lagere prijs! Vijf producten uit de Esse Sensitive lijn die precies een maand meegaan voor 68,- (dat is 50% van wat er normaalgesproken voor zou worden betaald).

5. Alle voordelen van Esse Skincare

Esse is wereldleider in rewilding waarbij het huidmicrobioom wordt hersteld met behulp van probiotica en groene chemie.

Voordelen voor de huid:

  • Verbeterde hydratatie, een zachtere en gladdere huid
  • De gevoelige huid wordt gekalmeerd, roodheid vermindert
  • Bescherming van de huid tegen vervuiling en pathogenen (ziekteverwekkers)
  • Verbetering van de elasticiteit van de huid en vermindering van rimpels
  • Een meer gebalanceerd en beschermd huidmicrobioom, voor een weerbare huid

Het Esse limited edition Gift Pack is verkrijgbaar bij de Esse salon. Voor meer informatie: esseskincare.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *