Hoe kun je je woongenot verzekeren?

2022 was het jaar waarin het leven aanzienlijk duurder is geworden. Veel mensen moeten de verwarming een paar graden lager zetten omdat zij anders de energierekening niet meer kunnen betalen. Dit is dan ook het moment om te zorgen dat je niet met financiële tegenslagen geconfronteerd wordt. Een verzekering kan hierbij goed van pas zijn. Wist je dat je ook je woongenot kunt verzekeren? Met deze verzekering is de basis van je woning goed beschermd. Wij laten je graag zien waarom het verstandig is om deze verzekering af te sluiten. Hoe kun je je woongenot verzekeren?

Veilig wonen met de juiste verzekering

Je woning is de plek waar je je thuis moet voelen. Hier kun je je even terugtrekken na een lange dag werken. Bij Univé kun je een Veilig Wonen verzekering afsluiten. Met deze verzekering kun je profiteren van een aantal diensten. Het idee van deze verzekering is dat voorkomen beter is dan genezen. Met deze verzekering kun je regelmatig een specialist langs laten komen die kijkt naar de staat van je woning en klusjes uitvoert waar dat nodig is. Laten wij de voordelen eens op een rijtje zetten.

Altijd een warme woning

De winter staat voor de deur en dat betekent dat de verwarming op volle toeren gaat draaien. Je moet er dan niet aan denken dat deze er ineens mee op zou houden. Sluit je een verzekering af bij Univé, dan kun je zorgeloos wonen. Een onderdeel van deze verzekering is namelijk dat je cv elke twee jaar een onderhoudsbeurt krijgt. Daarmee voorkom je dat je ketel er ineens mee ophoudt en dat je in de kou komt te zitten. Bovendien is het ook veiliger omdat eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Tot slot is een goed afgestemde cv ook voordeliger en dat is wel zo prettig in tijden waarin de energieprijzen door het dak gaan.

Je schoorsteen en je dakgoten altijd schoon

Wist jij dat veel schade aan je woning kan worden voorkomen wanneer je op tijd je dakgoot reinigt en je schoorsteen veegt? Je dakgoot is een verzamelplaats voor bladeren en ander afval en daardoor kan de afvoer geblokkeerd raken. Daardoor kan het water over de dakgoot stromen en voor lekkage in je woning zorgen. Dat wil je niet en daarom is de Veilig Wonen verzekering ideaal. Ieder jaar komt er een specialist bij je langs om je dakgoten te reinigen en van al het vuil te ontdoen. Daardoor verklein je de kans op lekkage aanzienlijk en dus ook hoge kosten om deze schade weer op te lossen. Ook komt er eens per jaar een professionele schoorsteenveger bij je langs. Schoorstenen kunnen ook verstopt raken en brand veroorzaken. Kies je voor een verzekering van Univé dan kun je deze risico’s aanzienlijk beperken. Kijk daarom even op hun site om te zien hoe je deze verzekering vandaag nog afsluit.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *