CONTROLE OVER CHOLESTEROL EN BLOEDSUIKER MET PHYSALIS VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Een gezonde lifestyle waarbij je veel beweegt, gezond eet en stress en genotmiddelen vermijdt kan helpen welvaartsziekten hart- en vaatziekten en diabetes te voorkomen. Ter ondersteuning ontwikkelde Physalis twee nieuwe plantaardige voedingssupplementen met een wetenschappelijk bewezen werking tegen verhoogde cholesterolwaarden en een instabiele bloedsuikerspiegel.

PHYSALIS VOEDINGSSUPPLEMENTEN

HART EN BLOEDVATENPhysalis Cholesterol controlPhysalis Cholesterol control bevat plantaardige ingrediënten die allemaal bewezen bijdragen aan het verlagen van het cholesterolgehalte (zowel het totale gehalte als het gehalte aan slechte cholesterol LDL en triglyceriden). Extracten van olijfblad, olijven en gefermenteerde knoflook worden in dit supplement gecombineerd met paradijsappel, kardoen en choline.

Zwarte knoflook Een van de werkzame ingrediënten is Aged Black Garlic, een hoogwaardig, klinisch onderzocht knoflookextract, dat dankzij een specifiek fermentatieproces de werkzame stof S-allyl cysteïne (SAC) bevat. Gefermenteerde knoflook heeft een positief effect op het cholesterolgehalte, is goed voor de bloeddruk en houdt het hart gezond.

Positief effect op hart en bloedvaten
– Verlaagt het totaal cholesterol, LDL en triglyceriden
– Verhoogt het gehalte aan ‘goede’ cholesterol (HDL)
– Houdt het vetmetabolisme op gang
– Vermindert het risico op aderverkalking
– Draagt bij tot bescherming van LDL tegen oxidatieve stress

 

BLOEDSUIKERSPIEGEL

Physalis Glucose controlPhysalis Glucose control helpt de bloedsuikerspiegel stabiel te houden, verbetert de natuurlijke insulinewerking en ondersteunt het koolhydratenmetabolisme. Daarmee is het een zeer geschikt supplement bij pre-diabetes en voor ouderen die risico lopen op ouderdomsdiabetes. Extracten van postelein en de Ayurvedische gymnemaplant zorgen samen met Chinese kaneel, resveratrol en de mineralen chroom, selenium en zink voor de ideale combinatie aan werkzame stoffen.

Ayurvedische Gymnema
Deze veelvoorkomende plant uit Azië wordt al eeuwenlang ingezet in de Ayurvedische geneeskunde als middel om diabetes te behandelen. Het verlaagt de bloedsuiker en beschermt en herstelt de alvleesklier. Gymnemazuren stimuleren de aanmaak en uitscheiding van insuline. Daarbij vermindert gymnema de opname van glucose via de dunnen darm.

Positief effect op bloedsuikerspiegel
– Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te houden
– Ondersteunt het koolhydratenmetabolisme
– Versterkt insuline-activiteit
– Verbetert glucosetolerantie

 

Clean label – goed gevoel
Deze Physalis voedingssupplementen hebben een clean label. Dit houdt in dat producten met dit label geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Prijzen en verkrijgbaarheid:
Physalis Cholesterol control € 18,- (30 tabletten)
Physalis Glucose control € 18,- (30 tabletten)

Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *