Je stek verbouwen in stijl? Dat doe je zo

Is je stek toe aan een kleine (of grote) upgrade? Ga dan zelf aan de slag. Je zal misschien wat werk moeten verrichten dat bestempeld wordt als ‘mannenwerk’, omdat je kleren er makkelijk vuil van kunnen worden. Toch wil dat niet zeggen dat je je ook zo moet kleden, verbouwen kan namelijk perfect in een stijlvolle werkoutfit. Inspiratie nodig? Volgende ideeën helpen je op weg. Je stek verbouwen in stijl? Dat doe je zo.

1.      Comfortabele salopette

In de plaats van een werkbroek die niet altijd even stijlvol is, kan je ervoor kiezen om een modieuze salopette te dragen. De vele zakken zijn enorm praktisch om je materiaal weg te steken, maar ook weer snel bij de hand te hebben. Daarnaast is denim een stevige stof die geschikt is om wat ‘vuiler’ werk te doen.

2.         Vintage denim broek

Dat is ook de reden dat een vintage denim broek zeer geschikt is om een renovatie uit te voeren. Dat deze al wat ouder is, maakt absoluut niet uit want vintage is erg hip. Komt er per ongeluk een scheur in? Dan past dit gelukkig volledig bij de look, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

3.         Stevige sneakers

Het spreekt voor zich dat je niet kan verbouwen in sandalen. Wanneer er dan een zwaar element op één van je voeten beland, zal je veel pijn hebben. Voorkom dit door een stevig paar sneakers te dragen, wat een stijlvolle keuze is. Dit zijn natuurlijk geen echte werkschoenen, dus vervang je normale sokken wel door werksokken voor een extra laag bescherming.

4.         Donkere kleuren

Lichte kleuren kunnen een mooie look vormen in de zomer, maar in de winter zijn donkere tinten een meer modieuze optie. Dat komt goed uit, want op die manier zullen je kleren minder snel vuil worden. Ga je dus toch voor werkschoenen? Kies er dan donkerblauwe of zwarte. Een spat verf zal je hier niet snel op zien.

5.         (Oude) oversized sweater

Tot slot kan het weleens zijn dat je een werkje uit moet voeren aan de buitenkant van je huis. In dat geval kleedt je je beter goed aan en kan je ervoor kiezen om een oversized sweater aan te doen. Houd er rekening mee dat dit vuil kan worden en ga dus niet voor je meest favoriete, maar voor één die al enkele jaren meegaat. Heb je het toch te warm? Dan doe je deze makkelijk uit.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *