BK Black Steel: de perfecte partner voor elke buitenkok

By Frieda woensdag, augustus 19, 2020 0 , , , Permalink 0

Nu we zo verwend worden met warm zomerweer en lange zomeravonden, verplaatst het koken zich vaker naar buiten. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn want je pannen kunnen gewoon mee! De BK Black Steel pannenserie is gemaakt van carbon steel en kan dus wel tegen een stootje. Dat maakt deze pannen ideaal voor het gebruik op de barbecue. Behalve een robuust karakter hebben ze een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding, waardoor het dichtschroeien van vlees, het bakken van vis of het bereiden van groenten niet alleen op het fornuis, maar ook op de barbecue moeiteloos en razendsnel gaat. 

Superslimme, natuurlijk anti-aanbaklaag

Door het dagelijks gebruik van de BK Black Steel pan worden natuurlijke en oersterke anti-aanbakeigenschappen opgebouwd. Door het gebruik van de plaatstalen pan verkleurt de bodem en krijgt deze een geoxideerde laag, die patina-laag wordt genoemd. Hoe donkerder de pan, hoe beter de patina-laag wordt en de anti-aanbakeigenschappen zijn. Dit is een natuurlijk proces en maakt de pan onverwoestbaar. Een pan voor het leven!

Tip: Hygiëne blijft keyals je buiten eet. Daarom adviseert BK om één tang te gebruiken om het rauwe vis/vlees op de barbecue te leggen en één tang om het gegaarde vlees van de barbecue op het bord te leggen. De lichtgewicht Mrs. Gripper vleestang van BK is hier ideaal voor.

 

Ultieme kookbeleving

BK Black Steel

Kookexperts weten het; pannen gemaakt van plaatstaal schroeien de ingrediënten aan de buitenkant perfect dicht, zodat er een karamellisatie ontstaat. Door deze reactie blijven de natuurlijke sappen in de ingrediënten. Het resultaat; altijd knapperig bruin van buiten, sappig en mals van binnen. BK Black Steel pannen hebben een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding waardoor ze ideaal zijn voor het dichtschroeien van vlees of het knapperig bakken van aardappelen en groenten. 

 

Prijswinnend design

De BK Black Steel lijn won in 2019 een Red Dot Design Award, een internationale prijs voor producten die uitzonderlijk zijn in ontwerp, concept of communicatie. 

 

Gemakkelijk in gebruik

Na gebruik spoel je de pan eenvoudigweg af met heet water en een afwasborstel. Maak de pan direct droog voor je hem opbergt.

 

BK Black is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten

  • BK Black Steel Koekenpan 20cm € 24,99
  • BK Black Steel Pannenkoekpan 26cm € 27,99
  • BK Black Steel Koekenpan 26cm € 29,99
  • BK Black Steel Koekenpan 28cm € 31,99
  • BK Black Steel Koekenpan 30cm € 34,99

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *