BK pannen die gemaakt zijn voor het leven

Neem een kijkje bij je (groot)ouders in de keukenkastjes en de kans is groot dat je een pan van BK zult vinden. BK is namelijk al 170 jaar een begrip in de Nederlandse keuken met betaalbare kwaliteitspannen in alle soorten en maten. Om het oer-Hollandse merk ook bij de nieuwe generatie thuiskoks onder de aandacht te brengen, laat BK zien klaar te zijn voor een nieuwe kooktoekomst. Met een visie die krachtig uitdraagt waar BK voor staat: verbinding, herinneringen en lekker eten. Met BK pannen die gemaakt zijn voor het leven.

Eten verbindt

BK pannen

Koken is meer dan een maaltijd op tafel zetten. Het is de ideale gelegenheid om de dag door te nemen en verhalen te vertellen. Het is een manier om de grote en kleine momenten in het leven te vieren. Het is een manier om ons verbonden te voelen met de mensen waarvan we houden. Of je nu kookt voor je partner, je familie of gezin of voor je vrienden, je wilt graag dat ze genieten van jouw gerecht. De kok van de familie of vriendengroep zijn is een grote verantwoordelijkheid, maar het enige ingrediënt dat eten echt perfect maakt is liefde. Het gerecht, het samen eten en koken zorgt voor verbinding met elkaar. Je deelt gesprekken, herinneringen, mooie en soms ook minder fijne momenten. Wat je ook deelt, één ding staat vast, eten verbindt. 

Gemaakt voor het leven

Het is de missie van BK om pannen voor het leven te maken, geschikt voor elke thuiskok. Gemaakt voor het Leven staat dan ook voor de lange levensduur. Denk hierbij aan BK-pannen die al 20 tot 30 jaar meegaan en waar nog steeds de lekkerste gehaktballen in worden gemaakt. Maar Gemaakt voor het Leven staat ook voor alle dagelijkse etensmomenten, alle verschillende levens- en kookstijlen, elke thuiskok en de speciale en belangrijke momenten in het leven. Ten slotte staat Gemaakt voor het Leven voor het leven om ons heen; de zorg voor onze planeet. Dit uit zich onder andere in duurzame pannen waarbij de klassieke antiaanbaklagen van de BK pannen zijn vervangen voor een duurzame, PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. 

Voor iedereen een passende pan

Om een lekkere maaltijd te bereiden, zijn slechts drie dingen nodig; een klein beetje kookkunsten, mooie ingrediënten en goede pannen. Want goed gereedschap is het halve werk. Of je nu een ontbijtje maakt voor je gezin op zondag, een diner met vrienden hebt of een romantische date-night voorbereidt; het zijn de momenten die het leven mooi maken. En de pannen van BK kunnen elke situatie aan! Het ruime assortiment kwaliteitspannen is eerlijk gerpijsd, zijn prachtig vorm gegeven en biedt heel veel kookplezier. Wat je leefstijl of situatie ook is; de BK pan is gemaakt voor jouw leven!

BK Superior Triply Grillpan

BK Superior Triply Grillpan

BK Superior Triply Grillpan

Als cadeautje mocht ik de BK Superior Triply Grillpan thuis uit proberen, inclusief de Mrs. Gripper Grijptang. Deze pan bevat een unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen. Deze lagen zorgen voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots. De hoge ribbels in de pan geven een ultiem schroeiresultaat. De ideale pan voor iedere hobbykok en perfect voor het op hoge temperatuur aanbraden van bijvoorbeeld biefstuk. Triply pannen zijn onverslijtbaar, gaan een leven lang mee en zijn goed voor de gezondheid. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie, kan in de oven worden geplaatst maar is niet geschikt voor de vaatwasser. 

Kijk voor alle BK pannen en keukengerei op bk.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *