Love The Sun met Annemarie Börlind

Vroeger was ik heel slecht in het gebruiken van zonbescherming. Ik heb een vrij donkere huid dat snel verkleurt en bijna nooit verbrand. Inmiddels weet ik wel beter, zodra ik de zon in ga smeer ik mij altijd in, ook gebruik ik dagelijks een spf voor mijn gezicht en handen. 

Die zonnestralen zijn natuurlijk heerlijk en we worden allemaal blij als de zon weer gaat schijnen en het warmer wordt buiten. Helaas is het een feit dat deze geliefde zonnestralen echt schadelijk zijn voor je huid. Een goede zonbescherming is niet alleen belangrijk tegen huidveroudering maar ook tegen huidkanker. Het advies is om iedere dag minimaal een factor 15 te gebruiken, zowel zomer als winter. 

Annemarie Börlind Suncare

Het mooie merk Annemarie Börlind ontwikkeld innovatie en effectieve natuurcosmetica. Het merk voegt twee nieuwe producten toe aan het SUN-assortiment. 

Anti-Aging Sun Cream SPF 50Anti-Aging Sun Cream SPF 50Deze verzorgende crème beschermt je huid met een hoge factor en UVA/UVB filters tegen schadelijke UV-stralen. Daarnaast bevat de crème Vitamine E dat vroegtijdige huidveroudering tegen gaat, en een Panthenol Complex dat zorgt voor een intensieve hydratatie. 

Adviesverkoopprijs € 25,50 (50ml).

Sunless Self-Tanning Face SpraySunless Self-Tanning Face SprayDeze ultrafijne gezichtsspray zorgt voor een verzorgde bruine teint zonder zon. De spray voed en verfrist de huid. Vijgenextract zorgt voor een gehydrateerde huid en gojibessen hebben een anti-oxidatief effect tegen vroegtijdige huidveroudering.

Adviesverkoopprijs € 19,95 (50ml).

Conslusie

Beide producten zijn fijn, de Anti-Aging crème is ideaal, het beschermd en verzorgd de huid tegelijk tegen huidveroudering. De crème is vol en moet  je goed uitsmeren, wanneer deze helemaal is opgenomen geeft het een aangename zachte huid zonder plakkerig laagje.

De Sunless Glow is echt een aanrader. Bruin zonder de zon is natuurlijk het allerbeste wat je kan doen wanneer je een mooie teint wilt zonder je huid te beschadigen. De spray is makkelijk in gebruik, ik spray het gelijkmatig over mijn gezicht en smeer het niet meer uit met mijn handen. Vervolgens laat ik het helemaal opdrogen voordat ik andere huidverzorging aanbreng. De natuurlijke bruining ontwikkeld zich in 4 tot 8 uur. Let op, deze spray beschermt je huid niet tegen de schadelijke UV-stralen.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen, dierlijke extracten.

Kijk voor meer informatie over Annemarie Börlind en producten op boerlind.com.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *