SKOON Cosmetics 3 nieuwe solid Shampoo Bars

Your hair is the crown you never take off! Een goede verzorging van je haar is van groot belang, maar dan wel graag met respect voor mens, dier en planeet. SKOON Cosmetics, het groene merk van Hollandse bodem, zet zich in voor ‘schone’ cosmetica: persoonlijke verzorging die plasticvrij en duurzaam is en uitsluitend gebruik maakt van 100% natuurlijk gecertificeerde ingrediënten – zonder in te boeten op kwaliteit of prestatie. SKOON had al drie geweldige solid shampoo bars en voegt daar nu twee nieuwe shampoo varianten en één nieuwe shampoo & shower aan toe. Verzorging voelde én deed nog nooit zo goed!

SKOON COSMETICS 3 NIEUWE SOLID SHAMPOO BARS

Skoon Shampoo Bars

BASIS & SPECIALTIES SKOON deelt haar solid shampoo bars in twee categorieën in: de basis Solid Shampoos, bedoeld voor elke dag, en de Specialities die geschikt zijn voor bijzondere haarbehoeften en gelegenheden. In de Basis range zitten al de Solid Shampoos: Sensitive Moisture & Care, Color & Shine en Volume & Strength, en SKOON voegt daar nu een intensief hydraterende bar aan toe: HYDRATING POWER

SKOON Solid Shampoo Hydrating Power Voor sterker, goed gehydrateerd haar.

SKOON Solid Shampoo Hydrating Power

 • Is bijzonder geschikt voor droog, breekbaar en krullend haar
 • Een solid shampoo voor elke dag
 • Rijk aan hydraterende ingrediënten: aloë vera, kokosolie en gember
 • 100% natuurlijk gecertificeerde ingrediënten
 • Plasticvrij, vegan, dierproefvrij

Tegelijkertijd introduceert SKOON een nieuwe Specialty range.

SKOON Solid Shampoo Cafeïne Stimuleert de hoofdhuid & haarwortels.

SKOON Solid Shampoo Cafeïne

Dunner wordend haar, het is een bekend fenomeen. Ieder mens verliest zo’n 50-120 haren per dag; daarboven noemen we het ‘veel haaruitval’. Deze vorm van haarverlies komt zowel bij mannen als vrouwen voor en kan verschillende oorzaken hebben: leeftijd, stress, ziekte of een dieet. Om een gezonde haardos te behouden, is het van belang de hoofdhuid en de haarwortels zoveel mogelijk te beschermen en te stimuleren. SKOON Solid Shampoo Cafeïne geeft haarwortels & hoofdhuid een boost, van koffie! Cappuccino, anyone?

 • Stimuleert de verzwakte haarwortels voor haargroei
 • Bevat cafeïne, zink en groene koffie
 • Draagt bij aan sterker en voller haar
 • Met de unieke geur van cappuccino
 • 100% natuurlijk gecertificeerde ingrediënten
 • Plasticvrij, vegan, dierproefvrij

SKOON Solid Shampoo & Shower Energie en frisheid voor haar & lichaam.

SKOON Solid Shampoo & Shower Energie

Een frisse kick-start van de dag! Je zet je zintuigen meteen op scherp met de sportief geurende Solid Shampoo & Shower met arganolie, eucalyptus en aloë vera. Ideaal voor een snelle en makkelijke ochtendroutine, want de bar is geschikt voor zowel het haar als het lichaam. De formule is zowel verfrissend als verzorgend en maakt je klaar om de dag energiek tegemoet te treden. De Solid Shampoo & Shower is ook perfect voor na het sporten en op vakantie!

 • Unisex geur Verfrissend en verzorgend
 • Met arganolie, eucalyptus en aloë vera
 • 2-in-1: shower & shampoo
 • 100% natuurlijk gecertificeerde ingrediënten
 • Plasticvrij, vegan, dierproefvrij

NATUURLIJK? DAT IS NIET ALTIJD ZO NATUURLIJK… over wat wel of niet gemeld mag worden op producten; dat leidt ertoe dat de term ‘natuurlijk’ ook soms ten onrechte wordt geclaimd. SKOON Cosmetics producten hebben een Cosmos Natural ‘Certified Natural Cosmetics’ keurmerk, waarmee wordt aangetoond dat de producten ook echt alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaan en aan de strengste eisen op dit gebied voldoen. Bovendien zijn SKOON solid bars 100% vegan, dierproefvrij, plasticvrij en geproduceerd met respect voor de planeet.

Wist je dat je met 1 SKOON solid shampoo bar van 90 gram maar liefst 3 plastic flessen bespaart?

De SKOON Solid Shampoo Bars kosten € 7,95 en zijn vanaf april verkrijgbaar bij o.a. Erica Kruiderijen en de beter gesorteerde drogist/natuurwinkel. Online te koop via Drogist.nl, Plein.nl, Bio Amable.nl en Gezonder Winkelen.nl.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *