Physalis Collagen Pro

Sinds een tijdje gebruik ik Collageen in poedervorm voor mijn huid. Dit is begonnen vanaf het moment dat ik de Collagen Drink van NutraSkin opgestuurd kreeg. Laatst kreeg ik een soortgelijk product opgestuurd, de nieuwe Physalis Collagen Pro.

Ik geloof hier echt in, schoonheid pak je tenslotte niet alleen aan de buitenkant aan. Ik heb het idee dat na een aantal weken gebruik mijn huid soepeler is en fijne lijntjes lijken zachter. Daarbij krijgt je huid ook een gezonde glow!

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op met Collageen, Vitamine C en Hyaluronzuur. Een zakje van dit slimme poeder los je gemakkelijk op in je sapje, smoothie, soep … of in je cappuccino!

Collageenboost

Physalis Collagen Pro

Physalis Collagen Pro is een effectieve anti-agingformule die van binnenuit werkt. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en dus onmisbaar voor een mooie, compacte en gladde huid. Van de eiwitten in ons lichaam bestaat maar liefst 30% uit collageen. Het bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, pezen, haar, nagels en tanden. Ons lichaam kan zelf collageen aanmaken maar heeft daarvoor vitamine C nodig. Een tekort aan deze vitamine leidt tot kwaliteitsvermindering van het collageennetwerk en dat zie je aan je huid! Hyaluronzuur heeft een positief effect op het vochtgehalte in de huid en de elasticiteit van het bindweefsel. Met voldoende collageen en het vochtgehalte op het juiste niveau ziet je huid er gezond en fris uit!

Biobeschikbaar

Physalis Collagen Pro is een oplosbaar poeder dat is samengesteld uit werkzame stoffen die makkelijk door het lichaam worden opgenomen. Met collageen is dat niet vanzelfsprekend omdat het grote moleculen zijn. Collagen Pro bevat daarom collageenhydrolysaat; het collageen is al opgesplitst waardoor de biobeschikbaarheid en opname door het lichaam optimaal is. Erfelijkheid en hormonen, een slecht eetpatroon en overmatig zonnebaden kunnen de onderhuidse collageenstructuur aantasten. Met Collagen Pro vul je de bouwstoffen voor de aanmaak van goed collageenweefsel snel en optimaal aan. Mooi meegenomen is daarnaast dat de Collagen Pro formule ook werkt als antioxidant, remmend werkt op ontstekingen én een positief effect heeft op de gewrichten, botdichtheid, spierkracht en spiermassa.

Onderzoek

Uit recent klinisch onderzoek* blijkt dat bij dagelijks gebruik van Collagen Pro sticks de huid al na 12 weken steviger aanvoelt en minder diepe rimpels vertoont. Na acht weken meldden de respondenten zelfs al een zichtbare verbetering van de glow en egaliteit van de huid.

* Effect of Low Dose Type I Fish Collagen Peptides Combined or not with Silicon on Skin Aging Signs in Mature Women. Luc Duteil, Catherine Queille Roussel, Christelle Bruno-Bonnet, Jean Philippe Lacour. JOJ Case Stud. 2018; 6(4): 555692.

Clean Label

Physalis Collagen Pro heeft een Clean Label. Dit houdt in dat het geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten bevat. Het product is minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Gebruik prijs en verkrijgbaarheid

Physalis Collagen Pro

Physalis adviseert om dagelijks 1 of 2 sticks al roerend toe te voegen aan bijvoorbeeld fruitsap, yoghurt, een smoothie, soep of koffie. Ik roer het iedere morgen door mijn yoghurt, het is nagenoeg smaakloos waardoor je geen verschil proeft.

Herken je dit? Je zorgt goed voor jezelf maar je huid ziet er futloos uit en mist haar natuurlijke glow. Tijd om de zaak van binnenuit aan te pakken! Physalis Collagen Pro is te koop bij Holland & Barrett voor € 26,00 (30 sticks).

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *