Vintage Beauty verzorging zonder compromissen

Eind vorig jaar organiseerde mijn lieve vriendin Claudia Struijck van Beautytag.nl een geweldig event in samenwerking met Vintage Beauty. Met een aantal bloggers/influencers mochten wij kennismaken met het merk in de salon van Vintage Beauty gevestigd in Rotterdam. De prachtige salon werd speciaal voor die dag omgetoverd tot een workshop locatie, hier maakten we allemaal voor het eerst kennis met het gecertificeerde biologische merk. Vintage Beauty verzorging zonder compromissen, producten met een hoge kwaliteit en biologische ingrediënten.

Vintage Beauty 

Eigenaresse en oprichter van het merk is de prachtige Eszter Szakonyi, moeder van 4 kinderen en een wandelend reclamebord voor schoonheid en haar eigen merk. Haar huid is namelijk ongelooflijk mooi, wat iedereen nog nieuwsgieriger maakte naar het merk. Eszter is afkomstig uit Hongarije waar ze al jaren de grootste schoonheidssalon van het land runt, de salon won in 2014 de publieksprijs “Salon van het jaar”. Daarnaast heeft ze een cosmetica fabriek waar ze haar eigen natuurlijke cosmeticalijn produceert, in de afgelopen jaren hebben deze producten al 25 internationale prijzen gewonnen. Samen met haar man vormt ze een ware power couple. Haar man Gabor runt namelijk een tandheelkundig en kaakchirurgisch bedrijf met locaties in Boedapest en Londen. Inmiddels is het gezin verhuisd naar Nederland waar Eszter een salon heeft geopend, Vintage Beauty Rotterdam

De producten van Vintage Beauty zijn Ecocert en Naturix gecertificeerd, in eigen huis ontwikkeld, effectief en vrij van onaangename verrassingen. Naast het ontwikkelen van mooie producten zet ze zich samen met haar man in voor goede doelen, waaronder goede doelen voor zieke kinderen, daklozen, weeskinderen, mishandelen vrouwen en kinderziekenhuizen.

De producten

Na de workshop heb ik een aantal producten mee naar huis mogen nemen om thuis te gaan testen, deze neem ik graag met je door.

Ik begin bij mijn favoriet, een set, Day and Night Firming Eye Contour.

Deze verstevigende oogcontour set bevat twee producten, eentje voor de dag en eentje voor de nacht. Dankzij de uiterst effectieve ingrediënten zorgt deze anti-aging set voor een zichtbare gladdere huid rondom de ogen. Het serum voor overdag zorgt voor een elastische en gladde huid, rimpels worden verfijnd en zwelling wordt minder. De oogcrème voor de nacht pakt effectief rimpels aan en hydrateert de huid, daarnaast vermindert het donkere kringen en wallen.

Moisturizing Face Cream

Deze crème met uitsluitend biologische werkzame stoffen is de perfecte oplossing voor de rijpere en vochtarme huid. Het voedt, regenereert, hydrateert en is ontstekingsremmend. Ook geschikt voor een huid die gevoelig is voor roodheid, eczeem en ontstekingen. 

Cleansing Lotion

Deze luxe reiniging geeft niet alleen een perfecte reiniging maar verzorgt de huid ook meteen. Het geeft een grondige maar zachte reiniging waardoor deze geschikt is voor alle huidtypes. Na de reiniging heb je een perfecte basis voor het aanbrengen van de huidverzorging. 

Care Cream

Dit is een universele crème voor alle gezinsleden, een huidverzachtende basiscrème speciaal ontworpen voor het hele gezin. Dankzij de ontstekingsremmende werking van panthenol en rozenwater kalmeert de crème onmiddellijk huidirritaties. De crème hydrateert en kalmeert met biologische plantaardige oliën en kan op het gehele lichaam worden aangebracht. 

De Salon

In de salon van Vintage Beauty kan je terecht voor verschillende heerlijke schoonheidsbehandelingen. Online vind je de webshop waar je alle producten kunt shoppen en de nodige informatie kunt vinden. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *