Een compliment met een kaartje van Hallmark

Hoe vaak spreek jij je waardering uit naar iemand die veel voor je betekent of iets bijzonders voor je heeft gedaan? Afgelopen 1 maart tijdens Nationale Complimentendag, of op iedere andere dag van het jaar. Want het is altijd een uitstekend moment om te laten weten hoe speciaal die ene persoon voor je is. Een bedankje, lieve woorden, een schouderklopje: het zijn kleine dingen waarmee je een ander een goed gevoel geeft. Verras iemand die veel voor je betekent eens met een persoonlijk kaartje. Het is een mooie en persoonlijke manier om een compliment te geven en jullie onderlinge band te versterken. Want Hallmark gelooft dat er altijd een aanleiding is om je waardering naar een ander uit te spreken: lift them up! Een compliment met een kaartje van Hallmark.

Complimenten geven een geluksgevoel

Iedereen vindt het fijn om een compliment te krijgen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het ontvangen van een dankbaar bericht je een instant geluksgevoel geeft. Of dat nu van een collega, vriend of vriendin, je baas, partner of familielid komt: een compliment ontvangen activeert het beloningscentrum van ons brein. Het geven ervan is dus een laagdrempelige manier om een ander een fijn gevoel te bezorgen. Zo simpel, dat we het eigenlijk allemaal veel vaker moeten doen.

Met een kaartje van Hallmark verstuur je gemakkelijk en snel jouw bedankje of compliment aan iemand die het volgens jou verdient. Het kost bijna niks en levert veel op. Een goede gewoonte waarmee je niet alleen de ander, maar ook jezelf een positieve boost geeft. Wist je dat complimenten en positieve aandacht zelfs meer motiveren dan cadeaus? Dat versterkt de band die je met de ander hebt. Het helpt ook op de werkvloer: complimenteuze managers profiteren van gemotiveerdere en beter presterende medewerkers.

3 tips om iemand een compliment te geven

Wil je iemand graag een compliment geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Met een kaartje kun je de boodschap zo kort of lang maken als je zelf wil. 3 tips die je hierbij kunnen helpen:

  1. Kort maar krachtig: zeg in een paar zinnen waar je zo blij mee bent. ‘Bedankt dat je er altijd voor me bent’ of ‘Fijn dat je me zo hebt geholpen met deze situatie’. Kort, maar voldoende om uit te drukken hoe je je voelt en de ander te complimenteren.
  2. Gebruik een bestaande tekst: misschien wil je meer kwijt dan een korte zin, maar vind je het lastig om de juiste woorden te vinden. Zoek een mooie quote of gedicht dat past bij wat je wil vertellen.
  3. Zoek een kaartje met de juiste woorden: er zijn volop leuke kaartjes te vinden met voorbedrukte teksten. Wedden dat er eentje bij zit die precies vertelt wat jij wil zeggen? Hoef je alleen nog te vermelden dat jij de afzender bent.

Zoek een mooi kaartje uit en lift them up!

Wie verras jij binnenkort met een mooi compliment? Bij Hallmark vind je altijd een kaartje dat past bij de gelegenheid en de ontvanger. De onlangs gelanceerde kaartlijnen hebben trendy, lieve en strakke ontwerpen, zodat er altijd wel iets bij zit dat je mooi vindt. Eén van die nieuwe lijnen is Valencia: vol met stijlvolle kaarten in trendy en natuurlijke kleuren: van donkerrood tot beige en lila. Ook in de kleurrijke Boogie-lijn vind je kaarten voor elke gelegenheid. De hippe ontwerpen zijn voorzien van mooie goudkleurige folie, glitter of reliëf.

Of je nu een kaartje stuurt aan je vriendin, partner, oma, collega of buurvrouw: bezorg iemand een speciaal gevoel en lift them up! Voor elk compliment en bedankje. Je vindt de kaarten van Hallmark online, in supermarkten en (boek)winkels.

Over Hallmark

Hallmark is in 1910 opgericht in Amerika door Joyce C. Hall. De destijds 18-jarige Joyce was ervan overtuigd dat mensen een diepgeworteld verlangen hebben naar echte sociale contacten. De wenskaart is het ideale middel om daar invulling aan te geven. Die boodschap bracht hij over op drogisterijen en cadeauwinkels en daarmee verkocht hij in rap tempo zijn schoenendozen vol wenskaarten. Nu, ruim 100 jaar verder helpen we mensen nog steeds bij het versterken van waardevolle relaties, en is Hallmark een internationaal merk. Van wenskaarten tot cadeauartikelen; Hallmark is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen en in ruim 30 talen. Televisiezenders in de USA en het eigen crea merk Crayola maken van Hallmark een iconisch bedrijf dat zich focust op de toekomst en het maken van echt contact.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *