Natuurlijke Producten van BR Naturals

Gebruik jij het allerliefst natuurlijke producten voor je huid, zonder synthetische stoffen en chemicaliën? Mensen worden steeds kritischer over wat ze in hun mond stoppen maar ook wat ze op hun huid smeren. Nu wil het niet zeggen dat alle natuurlijke ingrediënten ook veilig zijn voor je huid. De formules van het merk BR Naturals zijn in ieder geval zorgvuldig samengesteld. Om zeker te weten dat alle ingrediënten gezond en natuurlijk zijn, laten zij zoveel mogelijk van hun organische ingrediënten groeien op eigen boerderijen in Yucatán México.

Niets wordt uitbesteed, het volledig organisch en natuurlijk teeltproces maakt geen gebruik van pesticiden of herbiciden, waardoor het dagelijks onderhoud erg arbeidsintensief is. BR Naturals heeft 70 gezinnen in dienst die hierdoor naast hun salaris van vele voorwaarden gebruik kunnen maken zoals een ziektekostenverzekering. Dit alles maakt de producten van BR Naturals Vegan en Cruelty Free.

Natuurlijke Producten van BR Naturals. 

Zeg maar dag tegen je shower-gel want soap bars zijn het helemaal op dit moment. Beauty-junkies zijn fan en daarnaast help je het milieu een beetje omdat je geen plastic fles hoeft weg te gooien.

Lavender Flowers Soap Bar

Deze soap bar verwijdert op een milde wijze dode huidcellen. De geur van lavendel werkt rustgevend. 

Ingrediënten: Water, Avocado Oil, Coconut Oil, Palm Kernel Oil, Palm Oil, Canola Oil, Castor Oil, Sunflower Oil, Hempseed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower,  Vitamin E en Rosemary Leaf Extract.

Peppermint Leaf Soap Bar

 

De meest populaire soap bar van BR Naturals. Een speciaal oliemengsel met pepermuntblaadjes geeft de huid een zachte exfoliating ervaring. 

Ingrediënten: Water, Avocado Oil, Coconut Oil, Palm Kernel Oil, Palm Oil, Canola Oil, Castor Oil, Sunflower Oil, Hempseed Oil, Peppermint Oil, Eucalyptus Oil, Peppermint Leaf, Vitamin E en Rosemary Leaf Extract.

Ultra Mild Moringa Oil Soap Bar

Deze soap bar met exotische Moringa olie is de meest zachte en luxueuze zeep van BR Naturals. Deze voedende soap bar maakt je huid zacht en soepel.

Ingrediënten: Water, Moringa Seed Oil, Avocado Oil, Coconut Oil, Jojoba Seed Oil, Apricot Kernal Oil, Vitamin E en Rosemary Leaf Extract.

Body Butter

Deze Shea Butter is de meest pure vorm, onbewerkt en ongeraffineerd. Je kunt deze boter gebruiken om je huid te hydrateren na het douchen, of meng het met pure essentiële oliën om er een lipboter van te maken.

Ingrediënten: Shea Butter.

Conclusie.

Ik gebruikte eigenlijk nooit een soap bar maar altijd een shower-gel, van Sanex op precies te zijn omdat deze ook vrij mild is voor de huid. Een soap bar is even wennen maar wel fijn moet ik eerlijk zeggen. Ook handig om mee te nemen voor op vakantie. 

Deze soap bars van BR Naturals reinigen en hydrateren mijn huid heel goed, mijn favorieten zijn de Lavender en Peppermint soap bar omdat deze de huid ook exfoliëren De soap bar met Moringa olie vind ik fijn om te gebruiken voor het scheren en maakt mijn huid lekker zacht. De soap bars ruiken lekker fris en niet overheersend. 

De Shea Butter daarintegen ruikt echt niet lekker, maar zorgt wel voor een zacht en gevoed huidje. 

Ben jij vaak op zoek naar natuurlijke verzorgingproducten? Check dan de site van BR Naturals.com, naast soap bars en shea butter hebben ze ook facial oils, oliën voor de baard, lippenbalsems en nog veel meer. Ze leveren wereldwijd. 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *