Wonderstripes Review

By Frieda woensdag, april 1, 2015 0 , , Permalink 0

Heb jij net als ik ook kleine oogleden, of misschien heb je wel last van overhangende oogleden, maar wil je niet direct naar de eerste de beste plastische chirurg hollen voor een ooglift? Dan zijn de Wonderstripes een pijnloze en makkelijke oplossing. Deze beautytruc is de ideale ooglift en ik met mijn kleine oogleden heb ze getest.

Wat zijn Wonderstripes?

Wonderstripes

Wonderstripes zijn een soort transparante pleisters voor op je ooglid, de pleisters zijn siliconenachtig, gemaakt van huidvriendelijk, doorzichtig polyethyleen (plastic) en dermatologisch getest. Deze ooglidcorrectiepleisters plaats je in je arcadeboog waardoor je ooglid optisch wordt gelift.

Hoe gebruik je de Wonderstripes?

Wonderstripes

  • Om te beginnen is het belangrijk dat je je ooglid ontvet zodat de pleister goed kan hechten aan je ooglid.
  • Verwijder daarna voorzichtig de pleister van de strip. 
  • Kijk recht in de spiegel, buig je hoofd hierbij iets achterover en plaats de Wonderstripes op je ooglid in je arcadeboog.
  • Trek je ooglid bij het aanbrengen eventueel glad voor een beter resultaat.
Wonderstripes

Original photo by Wonderstripes

De Wonderstripes zijn verkrijgbaar in 3 maten. Er is niet echt een regel welke maat je zou moeten gebruiken, dit is voor iedereen verschillend. De kleine pleisters, maat S, kan je gebruiken wanneer je wat kleinere oogleden hebt en de grotere pleisters, maat M en L, wanneer je last hebt van overhangende oogleden. In de maten S en M zitten 64 pleisters, in de maat L zitten 60 pleisters. Wanneer je twijfelt over de juiste maat zijn er speciale combiverpakkingen met daarin 2 maten of alle 3 de maten.

Mijn oogleden zonder Wonderstripes.

Wonderstripes

Zoals ik al zei ben ik helaas niet gezegend met grote oogleden.

Mijn oogleden met de Wonderstripes.

Wonderstripes

Hallo grotere oogleden! Het effect is best goed en dat terwijl ik de kleinste maat heb getest.

Conclusie.

Het is bijna te simpel, maar deze Wonderstripes werken echt, eindelijk zie ik wat meer van mijn oogschaduw op mijn oogleden. Je voelt de pleisters niet zitten op je ooglid en je kunt er gewoon oogschaduw overheen aanbrengen (breng de oogschaduw deppend aan). De Wonderstripes zijn zo transparant dat ze bijna versmelten met je huid, je ziet ze in ieder geval niet meer heel duidelijk zitten. Ik heb ze niet de hele dag laten zitten maar volgens Wonderstripes blijven ze de hele dag goed op hun plek. Het aanbrengen is heel gemakkelijk, wel moet je even uitkijken dat de uiteinden niet gaan omkrullen zodra je de pleisters van de strip haalt, het materiaal is zo dun, dat krijg je dan vervolgens niet meer mooi glad. 

Bekijk hieronder de video-tutorial van Wonderstripes.

 De Wonderstripes zijn te koop bij Douglas.nl voor € 19,95 of via de webshop van Wonderstripes.

 Wat vind jij van deze makkelijke ooglift? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *