SKOON Plasticvrije shampoo bars

Nieuw: SKOON SOLID SHAMPOO 100% natuurlijk gecertificeerde en plasticvrije shampoo bars Meet Skoon Cosmetics: het merk dat vindt dat het nu echt tijd is om “schone” cosmetica tot een vanzelfsprekendheid te maken. Met persoonlijke verzorging die plasticvrij is, uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en geproduceerd met respect voor dier en planeet.

Ik heb het wel eens vaker over shampoo bars gehad, het is de ideale manier om minder plastic te gebruiken. Een reguliere shampoo bestaat voor ongeveer 80% uit water en omdat het vloeibaar is wordt het verpakt in een plastic fles. Een shampoo bar heeft een vaste vorm, hierdoor is er weinig verpakkingsmateriaal nodig en zo bespaar je erg veel plastic. Met één Bar bespaar je ongeveer 3 plastic shampoo flessen.

Plasticvrije shampoo bars

Skoon Cosmetics heeft drie heerlijke vegan Shampoo Bars in het assortiment, mét verzorgende en natuurlijke ingrediënten voor een 100% natuurlijke verzorging van je haar en hoofdhuid, zónder (micro)plastics, hormoonverstorende stoffen, toegevoegd water en conserveringsmiddelen. Skoon Cosmetics gelooft in een wereld zonder plastic. Verzorging met een goed gevoel dus!

 

SOLID SHAMPOO COLOR & SHINE – VOOR GEKLEURD EN GESTRESST HAAR

De Skoon Cosmetics Shampoo bars zijn 100% natuurlijk en hebben een BDIH “Certified Natural Cosmetics” keurmerk, wat aantoont dat de producten uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten bestaan en aan de strengste eisen voldoen. De Solid Shampoo Color & Shine zorgt voor een mooie, langdurige natuurlijke glans bij gekleurd en gestresst haar. De shampoo bar bevat zachte, hydraterende avocado, beschermende cranberry en verzorgende argan olie.

SOLID SHAMPOO VOLUME & STRENGTH – VOOR DIKKER, VOLLER EN GEZOND UITZIEND HAAR

Deze volledig natuurlijke shampoo bar bevat vochtinbrengende aloë vera, haarherstellende proteïne en stimulerende citrus voor extra energie.

SOLID SHAMPOO SENSITIVE MOISTURE & CARE – VOOR EEN GEZONDE HOOFDHUID

Deze heerlijk zachte natuurlijke shampoo bar bevat verzorgende amandelmelk, hydraterende avocado en vochtinbrengende aloë vera voor de verzorging van de gevoelige hoofdhuid. Het haar wordt op een milde wijze gereinigd. Vrij van parfum.

GEBRUIK

Het gebruik van een shampoo bar is eigenlijk heel makkelijk. Je beweegt de bar door je natte haar en over je hoofdhuid tot een schuimig geheel. Daarna uitspoelen en eventueel een conditioner bar gebruiken. Omdat een shampoo bar heel is geconcentreerd verbruik je per keer weinig product. Het is handig om je shampoo bar te laten drogen na gebruik, dit voorkomt dat de bar snel oplost. Je kunt de bar bewaren op een bamboe houder zoals op de hoofdfoto is te zien.

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

De Skoon Solid Shampoo Bars kosten € 7,95 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Erica Kruiderijen en de beter gesorteerde drogist. Online te koop via Drogist.nl, Plein.nl, Bio Amable.nl en Gezonder Winkelen.nl.

OVER SKOON COSMETICS

Skoon Cosmetics gelooft in verzorging op een natuurlijke manier: alleen gebruikmakend van natuurlijke ingrediënten, werkzaam en effectief, makkelijk en vooral ook fijn. Over alle details is nagedacht: van composteerbare papieren verpakkingen voor de solid bars tot omdoosjes van pulphout. De Skoon Cosmetics producten en ingrediënten zijn niet getest op dieren, zijn volledig veganistisch volgens de uitgangspunten gedefinieerd bij de Vegan Society in Londen, hebben een BDIH “Certified Natural Cosmetics” keurmerk waarmee wordt aangetoond dat de producten echt natuurlijk zijn en worden gemaakt met respect voor de planeet. Dat betekent: ingrediënten die dichtbij de productie groeien, minder verpakkingsmateriaal, langdurig gebruik van producten en biologisch afbreekbare of recyclebare producten en verpakkingen. Naast de Solid Shampoo bars heeft Skoon ook gezichtsreiniging in de vorm van Konjac Sponges.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *