Nars Soft Velvet Loose Powder

By Frieda vrijdag, juni 5, 2015 0 , , Permalink 0

Sinds de nieuwste foundation van Nars uit is, All Day Luminous Weightless heb ik deze getest en hij is zo fijn dat ik deze ben blijven gebruiken. Nars is natuurlijk een fantastische merk en ze zijn vooral sterk in blush en highlighter, een poeder had ik eigenlijk nog nooit geprobeerd van Nars en sinds mijn MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder echt helemaal op is besloot ik een poeder van Nars te proberen, Nars Soft Velvet Loose Powder.

Nars Soft Velvet Loose Powder.

Nars Soft Velvet Loose Powder

Nars Soft Velvet Loose Powder

Nars Soft Velvet Loose PowderNars heeft altijd hele mooie strakke verpakkingen. Dit poeder zit in een rond potje met de vertrouwde mat zwarte deksel van Nars. Het mat zwart wat Nars altijd gebruikt is mooi maar trekt jammer genoeg ook altijd veel vuil aan.  

Nars Soft Velvet Loose PowderIk heb de kleur Snow, deze is eigenlijk iets te licht voor mijn huid, waar de Mac Prep + Prime poeder nagenoeg geen kleur afgeeft doet dit poeder van Nars dat wel en beïnvloedt het de kleur van je foundation bij het afpoederen.

Nars Soft Velvet Loose Powder

Dit losse poeder is verkrijgbaar in 8 verschillende tinten. Ik heb een gele ondertoon en zou dus eigenlijk de kleur Eden moeten gebruiken.

Conclusie.

Nars Soft Velvet Loose PowderIk glim vrij snel en moet eerlijk zeggen dat ik eerder moet bij poederen dan bij de Mac Prep + Prime poeder, als je daar niet zo snel last van hebt is dit een prima poeder, maar echt oil control zoals Nars dit poeder omschrijft is het niet. Wel is het poeder zijdezacht en geeft een mooie zachte uitstraling waarbij kleine lijntjes en poriën vervagen. Poeder houd je foundation mooi op zijn plaats en geeft een mooie finish, maar dit poeder van Nars is ook mooi om alleen te dragen (mits je de juiste kleur hebt uitgekozen natuurlijk).  

Nars Soft Velvet Loose Powder is te koop bij HQHair.com voor € 36,59 (10 gram) HQHair.com verzend gratis.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *