Revlon Be Fabulous

Het is inmiddels wel bekend dat Revlon Professional één van mijn favoriete merken is qua haarverzorging. De nieuwste lijn van Revlon is Be Fabulous waar niemand minder dan Halle Berry het gezicht van is.

Onlangs heb ik mijn haar intensief laten behandelen bij mijn kapper met een unieke stappenbehandeling van Revlon Be Fabulous, met producten speciaal voor in de salon. Ik verf mijn haar een stuk lichter en daarna gaan er nog een aantal highlights in, en dat iedere 3 à 4 weken. Goede verzorging is daarom heel belangrijk voor mijn haar. Deze Revlon behandeling houd ik thuis bij met de Hair Recovery lijn van Revlon Be Fabulous.

Revlon Be Fabulous.

Revlon-be-faboulous

De Be Fabulous lijn is onderverdeeld in 3 verschillende productlijnen voor 3 verschillende haarstructuren;

  • Daily Care voor fijn haar, bestaande uit een shampoo, conditioner, masker en volume spray. 
  • Daily Care voor normaal tot dik haar, bestaande uit een shampoo, conditioner, masker en een anti-aging serum.
  • Hair Recovery voor droog en beschadigd haar, bestaande uit een shampoo, conditioner en een herstellend serum. 

Revlon Be Fabulous

De Be Fabulous lijn is gebaseerd op het C.R.E.A.M.-system dat het resultaat is van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek. C.R.E.A.M. staat voor C Color Protection, R Repair, E Enhancement, A Anti-age en M Moisturizing. 

Om je haarkleur te beschermen en je haren mooi glanzend te houden is gezond haar belangrijk. De 5 multifunctionele voordelen herstellen en beschermen de kleur en geven glans en hydratatie.

Color Protection. Wanneer je je haren verft wil je natuurlijk dat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Be Fabulous is samengesteld met Silicone Quaternium-22, een ingredient dat kleurverlies tegen gaat.  

Repair. Ik gebruik de Hair Recovery lijn en deze is vooral gericht op het herstellen van je haar. De formule verzacht het haaroppervlak waardoor wrijving van bijvoorbeeld borstelen wordt verminderd. De formule bevat Keratine dat de haarvezel opbouwt en schade aan het haar beperkt. 

Enhancement (verbetering). Dof haar ziet er ongezond uit, dat kan komen door het gebruik van verkeerde producten en droog haar. Be Fabulous bevat Panthenol, een voorloper van Vitamine B5 dat de gloed van je haren verbeterd en weer zorgt voor glanzende haren. 

Anti-Age. In de loop der jaren verliest je haar volume en glans, mede door blootstelling aan UV. Be Fabulous bevat Vitamine E, een sterk antioxidant dat de vitaliteit van het haar hersteld en je haren weer volume en een jeugdige uitstraling geeft. 

Moisturizing. Zon, wind, droge lucht of het gebruik van te agressieve producten kunnen er voor zorgen dat je haren droog worden. Be Fabulous bevat Betaine dat hydraterende eigenschappen heeft en het natuurlijke vochtgehalte van je haar hersteld.

Revlon Hair Recovery lijn.

Revlon Be Fabulous Shampoo

De shampoo bevat Keratine dat helpt droog en beschadigd haar te herstellen. Geeft hydratatie, kleurbescherming en werkt anti-verouderend. 

Revlon Be Fabulous conditioner

 

De conditioner bevat ook Keratine, geeft een diepe hydratatie en hersteld het haar, ook zorgt het voor vitaliteit en glans aan het haar. 

Revlon Be Fabulous serum

Het serum helpt om gespleten haarpunten te herstellen. Kan zowel op droog als op vochtig haar worden aangebracht, niet uitspoelen. 

Conclusie.

Ik gebruik de gehele Hair Recovery lijn, shampoo, conditioner en serum. De producten geven ongelooflijk veel hydratatie zonder dat ze je haren slap maken. Zacht en glanzend haar is het resultaat, mijn kleur is mooi en mijn haren ogen gezond. Fijn detail is dat de producten heerlijk ruiken. 

Revlon Be Fabulous is uitsluitend te koop bij kapsalons.

Wat is jouw favoriete kappersmerk? Let me know XO.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *