ALTRUIST smeren met een goed gevoel

De zomer nadert weer! Daarom is het ontzettend belangrijk om stil te staan bij de noodzaak van goede UV-bescherming. We smeren namelijk veel te weinig. Twee bevlogen experts met de missie om zonbescherming en frequent smeren vanaf zeer jonge leeftijd te stimuleren, ontwikkelden ALTRUIST Dermatologist Sunscreen. De allerbeste bescherming tegen UV-schade, voor een prijs die royaal smeren aanmoedigt. Het merk maakt gebruik van een non-sticky formule, is parfumvrij, hypoallergeen, genderneutraal verpakt en biedt ook 1 liter verpakkingen voor familiegebruik. ALTRUIST smeren met een goed gevoel.

ALTRUIST

Goede doelen voor een albinokind.

“Kosten mogen nooit een factor zijn bij de beslissing om wel of geen zonnebrandcrème te dragen, of hoeveel en hoe vaak dit moet worden aangebracht. Iedereen moet een basisrecht hebben om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, om zo het risico op het ontwikkelen van huidkanker te verkleinen. Hoewel er een aantal uitstekende producten beschikbaar is, zijn de meeste zo duur dat mensen terughoudend zijn om ze zo vaak, of in een grote hoeveelheid te gebruiken als zou moeten”, aldus dermatoloog en huidkankerspecialist Dr. Birnie. Om deze boodschap kracht bij te zetten, doneert ALTRUIST per verkocht product 10 cent aan goede doelen die kinderen met albinisme in Afrika ondersteunen. Hiermee worden duizenden kinderen geholpen om hun zongevoelige huid te beschermen. 

Het verschil tussen SPF15, 30 en 50.

De hoeveelheid UVB-straling die wordt uitgefilterd varieert tussen de verschillende SPF’s. SPF duidt de UVB-bescherming aan. Zo blokkeert SPF15 93% van de UVB-stralen, SPF30 blokkeert 96,7% en SPF50 blokkeerrt 98,3%. Advies luidt om minimaal SPF30 te gebruiken. Het is belangrijk om bij aankoop van zonnebrandcrème op de UVA-bescherming te letten. ALTRUIST differentieert zich ten opzichte van concurrenten; betaalbare zonnebrandcrème met hoge UVA en UVB-bescherming waaronder Invisible Sunspray SPF50, zonnebrandcrème SPF30, Face Fluid SPF50. 

Nieuw onder de zon

ALTRUIST Zonnebrandcrème SPF50 100ml € 4,50

ALTRUIST Zonnebrandcrème SPF50

Deze SPF50 crème is geformuleerd om het risico van allergische reacties zo laag mogelijk te houden. Daarnaast is er een nieuwe zon filter genaamd Tinosorb A2B toegevoegd om extra bescherming te bieden over het hele UV-spectrum, doordat dit filter UVB en UVAII-golflengtes (290-340nm) versterkt. De crème is fotostabiel en heeft hoge SPF-performance bij lage concentratie. De crème is gemakkelijk in gebruik en voelt niet plakkerig aan, ondanks zijn waterresistentie. Om hydratatie in de huid te verbeteren zijn glycerine en panthenol toegevoegd, waardoor het dagelijks gebruikt kan worden voor het gezicht en lichaam. 

 ALTRUIST Face Fluid SPF50 50ml € 10,00

ALTRUIST Face Fluid SPF50

Deze SPF50 Face Fluid is een intens hydraterende antioxidant zonnebrandcrème voor het gezicht, die een dagelijkse bescherming biedt tegen UVA en UVB. De crème heeft een superlichte formule, is huidvriendelijk, hypoallergeen, niet-comedogeen, geurloos, waterbestendig en niet vet. De formule is verrijkt met vitamine E. Deze helpt cel beschadiging door UV-geïnduceerde vrije radicalen en reactieve zuurstofsoorten te voorkomen en is ontworpen voor de gevoelige huid. Hiermee wordt het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering verminderd. 

ALTRUIST Anti-Roodheid en Pigment SPF50 50ml € 15,00

ALTRUIST SPF50

Dit hero-product van ALTRUIST beschermt tegen roodheid en pigmentatie en is de eerste specialistische formule van ALTRUIST. Deze anti-roodheid en pigment zonnebrandcrème maakt gebruik van plantaardige technologie in combinatie met hoogwaardige UV- en lichtbescherming om roodheid te verminderen en huidpigmentatie te egaliseren. De crème camoufleert roodheid, egaliseert huidpigmentatie, bevat kalmerende ingrediënten, behandelt de gevoelige huid en is geschikt voor mensen met rosacea. De crème is speciaal ontwikkeld voor de overgevoelige huid en biedt bescherming tegen zichtbaar licht, SPF50 en 5-sterren ultra UVA-bescherming. 

ALTRUIST Sun is verkrijgbaar bij Plein.nl, Amazon NL en Bol.com. Wil je meer weten of dit merk, kijk dan op altruistsun.com

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *