Weleda Colour Lip Balms

Je lippen verzorgen én ze een mooi, natuurlijk tintje geven? Dat kan voortaan met de Colour Lip Balms van Weleda. Net als alle andere producten van de pionier in natuurcosmetica zijn ze volledig vrij van synthetische conserveringsmiddelen, parfums, minerale oliën en siliconen. Bovendien zijn ze vegan.

Weleda Colour Lip Balms.

Weleda Colour Lip Balms

Weleda Colour Lip Balms

De Colour Lip Balms zijn verkrijgbaar in drie varianten: nude, rose en berry red.

100% echt

Vanwaar deze innovatie? Kim Goppel, product specialist bij Weleda: “Met deze nieuwe productlijn spelen we in op 2 belangrijke trends. Enerzijds is er een toenemende vraag naar snelle ‘multitaskers’ die zowel verzorgen als mooier maken. Dit is vooral voor twintigers belangrijk. Anderzijds neemt de vraag naar natuurlijke, biologische en vegan verzorgingsproducten toe.”
Om die reden koos Weleda voor de slogan ’100% echt’: de Colour Lip Balms verzorgen je lippen én accentueren je eigen natuurlijke uitstraling.

Colour Lip Balms

Met hun lichte en romige textuur houden de Colour Lip Balms je lippen zacht en soepel en geven ze een subtiele kleur en glans. Kim Goppel: “We werken uitsluitend met plantaardige oliën en zonnebloempittenwas, ingrediënten die zorgen voor het voedende en beschermende effect. Het natuurlijke tintje is afkomstig van minerale pigmenten.”

Belangrijkste ingrediënten.

  • Zonnebloempittenwas; verzacht, beschermt en houdt de vochtbalans op peil.
  • Bio jojoba-olie; verzacht en beschermt.
  • Bio sheabutter; herstelt, voedt en beschermt.
  • Bio olijfolie; verzorgt intensief.
  • Castorzaadolie; voedt en verzacht.
  • Minerale pigmenten; zorgen voor een subtiele teint.

Conclusie.

Eerst even de kleuren. Verwacht geen heftige pigmentatie, het zijn lippenbalsems met een vleugje kleur. Op de hoofdfoto draag ik Berry Red, dat is mijn favoriet van de drie, deze geeft de meeste kleur en een mooie glans. De natuurlijke kleur van mijn lippen maar dan beter.

Weleda Colour Lip Balms

Lip Balm Rose. Een heel zacht rose kleurtje. Iets te licht naar mijn smaak, maar oogt wel heel natuurlijk.

Weleda Colour Lip Balms

Lip Balm Nude. Deze is echt te nude voor mij, het haalt alle kleur uit mijn lippen en dat vind ik niet mooi. Deze kleur kan ik wel gebruiken in combinatie met een donkere lipstick voor een subtiele glans. 

De balsem is heel zacht en voelt comfortabel aan op de lippen zonder te plakken. Omdat de kleuren heel subtiel zijn, zijn ze ideaal voor de dagen dat je voor een natural look wilt gaan. 

De Colour Lip Balms (€6,99) van Weleda zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Holland & Barrett met 25% korting.

XO Frieda. 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *