Max Factor Wild Shadow Pencil

By Frieda dinsdag, maart 17, 2015 0 , , , Permalink 1

Een multifunctioneel potlood van Max Factor die je zowel als oogschaduw en als eyeliner kunt gebruiken, de Max Factor Wild Shadow Pencil. Dit potlood is er in 8 kleuren en ik heb de kleur nummer 05 Caramel Rage getest.

Max Factor Wild Shadow Pencil Caramel Rage.

Max Factor Wild Shadow Pencil

Max Factor Wild Shadow PencilDe kleur Caramel Rage zit een beetje tussen bruin en grijs in, niet echt een caramel kleur zoals je misschien zou verwachten. Het potlood is heel zacht en mooi te blenden. Voor een intensere kleur zijn er in de zelfde lijn van Max Factor de Wild Shadow oogschaduw potjes die je gemakkelijk over het potlood heen kunt aanbrengen.

Max Factor Wild Shadow Pencil

De kleur is op mijn oogleden meer grijs dan bruin, de kleur blijft in ieder geval heel lang zitten, dat had ik niet verwacht van een creamy oogschaduw. In alle kleuren van Wild Collectie zit een mooie shimmer. Het potlood is prima te slijpen met een grote puntenslijper, wanneer je de punt slijpt kun je het potlood ook wat nauwkeuriger aanbrengen. Het potlood is op waterbasis hierdoor gaat de oogschaduw/eyeliner zich niet in de plooitjes en lijntjes ophopen, wat je wel vaak ziet gebeuren als het op oliebasis is.

 De Max Factor Wild Collectie is te koop bij NiceBeauty.com en bij Drogisterij.net, de Max Factor Wild Shadow Pencil kost € 8,99.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *