De Herfst Winter Make-Up Trends 2017

Bye Bye (regenachtige) zomer, herfst staat al weer voor de deur. Elk seizoen komen er weer nieuwe make-up trends en het aankomende herfst/winter seizoen is er eentje waar iedere makeup liefhebber voor warm loopt.  

De Herfst Winter Make-Up Trends 2017.

Oversized eyelashes. MAC Lashes

De allergrootste trend om te volgen aankomend seizoen, wimpers a la Twiggy. Lange valse wimpers, ook op je onderste wimpers. De MAC 34 Lashes geven mega volle en lange wimpers. Deze kunstwimpers zijn met de hand gemaakt en kan je iedere keer weer vormen naar hoe jij ze het liefst draagt. Wanneer je zuinig op je kunstwimpers bent kan je ze tot wel 10x gebruiken. Ga je liever voor volle wimpers die iets natuurlijker ogen dan zijn de MAC 36 Lashes geschikt voor jou. Voor op je onderste wimperrand kan je de MAC 30 Lashes gebruiken, dit zijn losse stukjes wimpers zodat jij zelf bepaald hoeveel volume je op je onderste wimperrand wilt creëeren. 

Rock Star Make-up Look.

Dior Double Rouge Lipstick

Veel zwart rondom de ogen dat zelfs wel een beetje uitgeveegd mag zijn voor een echte rock star look. Maar ook opvallende lippen, zoals de nieuwe Dior Double Rouge Lipstick in de kleur Poison Purple. Deze nieuwe lipstick bevat 2 make-up trends in 1, mat en metallic. Een matte lip contour met in het midden van je lippen een metallic glans voor de perfecte ombré look.

Blauwe Make-up. Clinique Quickliner for eyes

Blauwe mascara, oogschaduw en eyeliner. Blauw is een kleur dat bij iedereen mooi staat en je ogen helder maakt. De Clinique Quickliner For Eyes in de kleur Blue Grey is een hele mooie kleur blauw. Deze eyeliner doet zijn naam eer aan en is snel en handig in gebruik. Aan het uiteinde van de eyeliner zit een smudge-tool zodat je de eyeliner ook nog kunt uitsmeren, dit vormt een perfect basis voor blauwe oog makeup. 

Perzik Make-up. Clarins Blush Prodige

Dit keer geen donkere kleuren in de koude maanden maar een frisse tint. Perzik tinten maken je gezicht zacht en geven je een frisse uitstraling alsof je uren in het bos of langs het strand hebt gewandeld. De Clarins Blush Prodige in Soft Peach is zo’n mooie zachte blush. De blush geeft kleur en glans zodat je huid een gezonde gloed krijgt. Deze kleur staat echt mooi bij iedere huidskleur. 

De minimale make-up look.

MAC Next To Nothing

Een natuurlijke huid, nude lip en weinig oogmake-up. Dit vereist een mooie huid zou je denken maar gelukkig heeft MAC Cosmetics ook voor de probleemhuid hier een oplossing voor. MAC Next To Nothing is een getinte vochtinbrengende crème met voedende ingrediënten. Deze crème is heel licht van textuur en is perfect voor een natuurlijke egale teint. Je kunt de crème alleen dragen maar ook over je dekkende foundation om deze wat meer natuurlijker te doen lijken. Dus ook wanneer je een wat moeilijkere huid hebt kan jij deze minimale en natuurlijke look aan. 

Wat vind jij de mooiste make-up trend voor aankomend seizoen? Let me know, XO Frieda.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *