L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer

Een mooie lipstick of lipgloss hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst L’Oréal met de nieuwe Lip Paint lipsticks. De L’Oréal Paris Lip Paint is een vloeibare lipstick met een glanzende of matte finish. De collectie bestaat uit 8 lipsticks in 4 verschillende kleuren, 4x mat en 4x glanzend. De kleuren zijn allemaal intens met een perfecte dekking. 

L’Oréal Lip Paint Matte & Lacquer.

L'Oréal Lip Paint

Uit de collectie heb ik een matte en glanzende lipstick getest. De matte kleur is 201 Hollywood Beige en de glanzende kleur is 103 Fuchsia Wars. De matte kleuren hebben een zachte mousse formule en de glanzen kleuren zijn glossy en creamy. 

L'Oréal Lip Paint

De applicator heeft een fijne vorm en zit niet aan de tube vast maar draai je uit de tube. Met deze speciale applicator kan je de lipstick nauwkeuriger aanbrengen.

201 Hollywood Beige.

L'Oreal Lip Paint Hollywood Beige

Dit is een heel mooi zacht koraal kleurtje die samensmelt met je lippen. Een perfecte kleur om je lippen heel naturel te houden.

103 Fuchsia Wars.

L'Oréal Lip Paint 103 Fuchsia Wars

Dit is een heftige kleur maar ik vind hem wel erg mooi. Een opvallende knalkleur die heel mooi is voor aankomende zomer. Houd je oogmake-up rustig wanneer je zo’n opvallende kleur op je lippen doet. 

Conclusie.

Ik wil de andere kleuren van de L’Oréal Lip Paint ook graag proberen, maar voor nu is de matte kleur Hollywood Beige absoluut favoriet. Deze kleur is zo mooi zacht en romig. 

Dit soort vloeibare formules (met name de matte varianten) kunnen nog wel eens de neiging hebben om te gaan vlekken op de lippen. Scrub daarom eerst je lippen en hydrateer met een lippenbalsem voordat je de vloeibare lipstick aanbrengt. 

De glanzende lipsticks zijn meer gepigmenteerd dan de matte en de kleur blijft langer mooi. Ze voelen wat plakkerig aan op je lippen zoals een gloss dat doet.

Ik vind de matte formule fijner aanvoelen op je lippen, het is zijdezacht waardoor je de lipstick niet voelt zitten op je lippen. 

L’Oréal Lip Paint Lipsticks zijn te koop bij Bol.com voor € 12,99.

Wat vind jij mooier? Natuurlijke of knallende kleur op je lippen? Let me know, XO Frieda. 

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *