Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow

De metallic trend gaat in 2017 niet alleen vrolijk door in fashionland maar ook de cosmeticamerken brengen mooie nieuwe metallic producten op de markt. De jonge en trendy lijn The Estée Edit van Estée Lauder heeft een Liquid Metal Eyeshadow uitgebracht in 6 verschillende kleuren.

Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow.

Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow

Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow

Dit is de kleur 03 Sparked, een warm goud/koper kleurtje dat mooi staat bij iedere oogkleur. De metallic oogschaduw is vloeibaar met een glanzende metallic finish die volgens The Estée Edit tot 12 uur goed blijft zitten. De formule droogt op en zodra je een 2e laag aanbrengt wordt de kleur nog intenser. Wanneer je de kleur wat meer transparant wilt houden kan je de oogschaduw blenden wanneer deze nog nat is. TIP van The Estée Edit; breng het product aan met een liner brush voor een mooie eyeliner. 

De kleuren.

Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow

Hoe mooi zijn deze kleuren! 

Conclusie.

Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow

Het resultaat is echt heel mooi en de oogschaduw gaat niet vlekken, daar was ik een beetje bang voor omdat het toch een vloeibaar product is. Maar de formule droogt helemaal op en de kleur blijft de hele dag intens en vervaagt niet. Het aanbrengen is even wennen en ik doe het liever met mijn vingertoppen dan met de applicator. Zo kan ik het product beter verdelen over mijn ooglid. Wanneer je het product wel liever met de applicator aanbrengt doe dit dan deppend, op deze manier is de kleur intenser. 

Estée Edit Fluid Metal Eyeshadow is te koop bij Sephora.com voor $ 24,00 (3ml).

Wat vind jij van metallic oogschaduw? Let me know, XO Frieda.

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *